lördag 2 juli 2011

EN HET LÖRDAG PÅ STAN


SEMESTER - och så börjar vi med att storstäda här hemma. Och jag menar verkligen STORSTÄDA in i minsta detalj. Fram med gammal tandborste för att komma åt överallt. Jag blir galen på allt smuts som nästlat sig fast där man inte kommer åt ordentligt. Svetta & nöjda var vi klara ett par, tre timmar senare ... och Maken lite tjurig (eftersom han fick städa toaletter på sin första semesterdag!!).

Dags för mig att ta en runda på stan för att fixa ett par saker inför tisdagen ... puh! Vad köper man till en make som fyller THE BIG FOUR NIL??? En sak är klar men resetne. My gaaad!

Sprang runt i min korallröda sommardress från Filippa K (flera år gammal), mina Vagabondsandaler och ett favorithalsband. Raybans på näsan. En riktigt klibbig dag. Nu ska Maken på galej. Eftersom vi inte fick tag i någon barnvakt ikväll  så får jag stanna hemma med två vilda kids. Trist. Riktigt trist. Men vad göra!

4 kommentarer:

 1. Snyggt halsband! Var kan man hitta det?

  SvaraRadera
 2. Anonym: köpte det för länge sedan på COS i London. Visst är det fint! Mitt favorit halsband just nu ...

  SvaraRadera
 3. Härligt med fräsch start på semestern! Förstår att du ville fixa undan, sån är jag också. Tar tag i utlandsveckans tvätt first thing in the morning!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Fasiken! Känner igen det där med uppdelade festkvällar. så tråkigt. Tur att ungarna är så förbaskat härliga i alla fall :) har varit inne o tittat på dina smycken o hittade så mycket fint att jag nästan blev lite stressad..måste handla lite när jag inte sitter med jordens långsammaste nät...
  Du, klänningen är skitsnygg.
  H.

  SvaraRadera