måndag 4 juli 2011

UTE


( lillebror BUS har myror i brallan )

Igår kom vi iväg till vår ö. Herre jisses vad det är skönt att komma ut till naturen efter ett tag i stans betongdjungel. Vi började med att storstäda hela stugan (vår grej just nu, att storstäda!). Och sedan tog vi en runda längs havet; pojkarna på cykel och vi prommenerade. Båten låg kvar. Och havet glittrade. Sedan åt vi en god middag, sa hej till grannarna som kom ut efter en vecka i Kroatien. Godis & mys framför tv:n. Och så när barnen somnat kollade jag och Maken "Love & other drugs" (sådär bra) i soffan och drack ett glas rött. Mmmmm ...

Idag var det nya tag. På med nya Peak Performance joggingbraxorna, de 'nyinköpta' joggingskorna (köptes i o f sig i USA sept 09, men de känns nya. hahaha ... )  hjulen på Urban Jungle vagnen pumpades och ut kom vi. Behagligt väder. Barnen sprang den första biten, plockade lite smultron och upptäckte världen. Sedan satte vi båda i vagnen och gick på i rask takt. Väl hemma dumpade jag av alla 3 pojkarna och fortsatte själv i reservatet - joggandes. H.E.L.A.R.U.N.D.A.N! Jag är stolt som en tupp! Och yes, I did it! Efter 6 år, äntligen! Och detta är bara början. Kankse kommer jag inte kunna gå imorgon. Men ... J.A.G.G.J.O.R.D.E.D.E.T.


Nu ska vi njuta tillsammans. Fira min namnsdag (Ulrika) och ta en tur till torget för att äta glass. Måste göra lite inköp då vår el hade slagit av under tiden vi varit i stan. Energibolaget här ute har röjt en massa runt ledningarna och förmodligen slagit av strömmen. Så ALLT i frysen var upptinat, allt i kylen ruttet. Så lovely! NOT! Gah!

Vi har en mellandag. Laddar inför en stor dag imorgon. En RIKTIGT STOR dag!

1 kommentar:

  1. Stort grattis till rundan och på Ulrika-dagen (en dag försent)! :)
    Har själv äran att ha det fin fina namnet i mellannamn.

    SvaraRadera