tisdag 26 april 2011

HEARTs + KIDS


En kompis kompis fick reda på att hon väntade sitt tredje barn och ville beställa ett smycke som piffade upp hennes mama-outfits. Hon ville ha en lång kedja med 'något' hängandes i den. Gärna så lång som dit magen börjar puta. Jag tyckte det var coolt att göra något med de fina halvädelstens-hjärtan som jag hittade för ett tag sedan plus de silverbrickor jag köpte med mig hem från London. Då tillverkade jag 3 + hearts till henne.  En bricka har fortfarande ingen initial, men i augusti så stämplar vi dit en ...


En nära vän till mig har två barn som är hennes hjärtan. Så då tillverkade jag 'samma' halsband men med två stenar. Så fint att bära med sig runt halsen ... så vackra färger!Titta in på littleujewelbox.blogspot.com - kanske finns det något för dig!

8 kommentarer:

 1. Så himla, himla fina!! Verkligen!

  SvaraRadera
 2. Åh helt underbara! Gör du dem i guld oxå?

  SvaraRadera
 3. Ah, vilka fina! Så fint med liten bokstav till varje hjärta! Me like :)

  SvaraRadera
 4. Lotta, nej bara i silver! Blir för dyrt i äkta guld. Tyvärr! Ev kan jag hitta liknande detaljer i guld plädering. Kan det vara nåt? De guldfärgade (oäkta) väljer jag atthelst inte arbeta med då de skavs och tappar guldetväldigt snabbt. Inget kul att sälja. De i silver förblir fina & går att putsa.
  Kram!

  Annixen, tack!!

  SvaraRadera
 5. Förstår att det blir dyrt..men silver är oxå så himla fint. Tyckte att de översta bilderna såg lite guldiga ut.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Silver är apans svårt att fotografera så det blir fint. De skulle vara allra finast i guld. Ska ta mig en titt på det då jag drar till min återförsäljare nästa gång (kanske nästa vecka). Kramilikramen LottaPotta! Pst. När åker Maken hem från Sthlm?

  SvaraRadera