tisdag 19 april 2011

EN GOD PÅSKKANINLycklig som en tupp gick Busen till dagis idag för att gå till parken och leta påskägg. Fröken E klär ut sig till påskhare varje år och låter barnen leta efter ägg (fram till förra året små, små chokladägg. Men i år ägg av trä!). Barnen älskar det! Och alla är utklädda till påskkärringar ... så söta! Det här är min extra goda lilla påskkanin! Kaninmasken på & påskgula byxor (såklart!). Glad Påsk!


8 kommentarer:

 1. Hej tjejen! Jag sms:ade igår för jag ville höra hur det är med lill-Nilsen - är han OK igen?
  Påsk-kramar från Maraya

  SvaraRadera
 2. Och jag glömde ju säga att Påsk-kaninen är MYCKET söt! ;-)

  SvaraRadera
 3. Fru Denmark: Sorry! Jag glömde svaar på ditt sms. Lite mycket här hemma just nu. Ligger efter med smycken och med ALLT. Och nu är kidsen hemma. Nilsen mår bättre - äter en himla massa medicin och idag har vi varit hos husläkaren för att höra hennes syn på det. Great! Det kommer nog bli bra. Lill-plutten! Puss & kram. u.

  SvaraRadera
 4. Nej, nej, du behöver inte säga sorry! Jag blev bara lite orolig när jag inte fick svar...Det är super att höra att han har det bättre! Påskpussar från Miss Maria

  SvaraRadera
 5. Vilken undebar Fröken E och vilken undebar påskkanin! Snyggt med gult.

  Herr Frogg är inköpt i en säsongsbutik i Fjällbacka som jag inte minns namnet på just nu, men borde gå att hitta någon annan stans?

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 6. Söting!
  Visst är butiken underbar? Nu väntar jag bara på besök från dig ;)
  Kramar tanten

  SvaraRadera
 7. Annixen: Visst är det underbart av Dagis Fröken E. Varje år gör hon detta och jag ångrar så att jag inte fick något kort på henne ...
  Grodan hittar jag säkert någon annanstans. He's a cutie!

  Tanten: Kommer snart, snart ... ;) Och kommer du till Hufvudstaden så får du höra av dig. Kram-kram.

  SvaraRadera
 8. Men åhhhh! Hur söt??? Underbar!

  SvaraRadera