tisdag 15 mars 2011

PACKA

{ mamma + busen = sant }

{ me & my stuprörsjeans ... hej mama i ugnsluckan - måste vara nyputsad, blank som en spegel, haha! }

Dagen har börjat med lämning av Storebror på dagis som skulle på teater idag, Tant Klaver. Teater, lunch & lek i annan park hela dagen. Så Busen fick stanna hemma, snuvig & lite hängig som han är. Han var ganska nöjd över att få hänga med mamma på Lilla för en morgon latte med mammorna.

Nu är vi hemma och jag har påbörjat packningen så smått för att se vad som behöver kompletteras inför resan. Mina nya bikinis verkar inte vilja komma innan vi reser, surt! Så svårt att veta vad man ska packa, känns som om man ändå kommer tillbringa mesta delen av tiden i sanden, barfota i bikini. Mmmm ...sol & värme! Vad är det? Jag har nästan hunnit glömma hur det är ...

5 kommentarer:

 1. Det låter ljuvligt. Är bara lite avundsjuk ...

  SvaraRadera
 2. Anna: Du får hänga med via bloggen ;) Enligt hotellet så ska vi ha wifi rakt in i rummet! De´ru! Tror jag på när jag ser det ... jag menar, vi snackar Ö mitt i indiska oceanen! KRAM. u.

  SvaraRadera
 3. Låter ju helt underbart. Var ska ni åka? Såå avundsjuk!

  Och frågan om vår bokhylla, I wish... Det hade varit underbart om vi kunnat göra bokhyllan själva. Och alla andra saker jag skulle önska vi kunde få gjort ;-). Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 4. Din blogg är så ljuvlig och personlig. Gillar den skarpt!!!! Tack för din kommentar hos mig :) Snygg outfit din lille fått till. Min stil absolut. /Elle

  SvaraRadera
 5. Camilla: Maldiverna ... och jaá, det ska bli ljuvligt att åka tillsammans hela familjen. Vi gör det 2 ggr om året - höst & vår. Kvalitetstid! :)

  Elle: Vad snällt! Tack. Busens dagens-outfit är lååångt från dina kids posing-skills. Hahaha!

  Ha en bra dag! u.

  SvaraRadera