torsdag 6 augusti 2009

Solen har hittat tillbaka!

Wiiiiiieeee! Solen har kommit fram igen och det är VARMT, SOLIGT .... & UNDERBART väder! Tänk vad solen gör livet mycket gladare - och lättare! Jakob jobbade ju i måndags - eller, ja , well, redan klockan tre stod han på uppfarten igen. Han fick tydligen panik inne i stan och kunde komma ifrån tidigare. Dessutom tog han ledigt tisdag. Vad skoj! Vi gick ner och metade på bryggan. Ingen fiskelycka denna gången heller - kanske berodde på att masken inte alltid satt på kroken! Men det är lika skoj att fiska ändå ... Vi gick hem och lagade middag. Jag klippte gräset. Bad i baljan i garaget och nattning av barnen. Sedan tillbringade vi resten av kvällen i soffan då vi försökte få bukt med ett virus som vi fått i vår dator. Argh!
I tisdags tog vi båten ut till Js kollega F som har ställe på södra Ljusterö. Vi blev mottagna på bryggan där de hade dukat upp för lunch. Mycket trevligt! Nilsen lekte på stranden - men aktade sig så klart noga för att nudda vattnet. Han är livrädd för tången/sjögräset. Och så är det ju kallt - "men mamma, det är inte så skönt som i badbaljan" ... suck! Vi drack kaffe och fick i Bosse lite saft & bulle (nutriscious & deliscious - eftersom vi hade glömt hans välling hemma) innan vi vände hemåt. Vilken strålande solskensdag! Wow! Skärgården är så fantastisk - speciellt sett från havets glittrande bölja. Vilken tur att J köpte vår coola båt. Den är vår favorit alla redan!
Igår kom Fru L ut med sina 3 fina tjejer; Oliven, LisaFisa & Julia. Det är hundra år sedan vi såga och det var nu så skoj att äntligen ses igen. Fru L är en riktig enegri- & glädjespridare. Och hennes tjejer är så stora nu och så fina. Vi åt lunch, gick ner till stranden och lekte och tjoade mellan fika-varven. Tack snälla Fru L för att du kom ut och hälsade på oss. Och tack snälla för att du är en så kul vän! J kom tillbaka från en runda golf och vi åt middag. Soppa - det är Nilsens favoriträtt just nu - jaá hela familjens tror jag. BosseBus är ute och går nu med allt han kan. Med volvobilen t ex. Han är superduktig!

Vårt bärbara iiiinteeernet funkar inte riktigt, mina inlägg kommer hipp som haver. Detta skulle ha kommit upp på bloggen i onsdags - oj då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar