måndag 3 augusti 2009

I helgen har vi haft hela familjen Flugfiske här. Supertrevligt! Verkligen! Vi tog en chansning och bjöd in dem i torsdags och de ville gärna komma. Sånt gillar jag! De kom i lördags runt lunch och stannade tills igår eftermiddag. Vi hann med massor av trevligheter; långlunch, prommenad i reservatet, fiske på bryggan, fika, massor av lek (Nils, Bosse & Lara & Maaya lekte alla så bra tillsammans), grillning till middag, satt uppe länge när barnen lagt sig och drack vin och pratade, båttur till Finnhamn där vi åt lunch, extra båttur då J & Herr Flugfiske bärgade Kusinen med familj i deras Snipa som hade fått motorstopp. Vi hade alltså en toppen helg! KUL! Fina vänner som vi saknat! Fina tjejer! Tack Familjen Flugfiske för denna gång - kanske ses vi nästa helg hemma hos er!

Idag är jag och killarna själva. Solen skiner Strålande & varmt. Så skönt! Sommar igen här i skärgården. Nilsen och jag har varit ute och letat mask på morgonen medan Bosse hängde i selen och tittade nyfiket på maskarna som stretade emot när vi la dem i burken. Undrar vad han tänkte? "Ska man äta de där? Vad är det för nå´t konstigt?" Ja, i o f sig, Bosse hade nog kunnat äta dem ... han som stoppar ALLT i munnen. Sedan packade vi fikakorgen, gick ner till vår brygga och slängde i - INTE ett napp, men god fika fick vi. Nu är vi hemma och har ätit lunch, barnen leker och jag städar undan lite. Slappt och ledigt. As I like ... Och vi längtar till pappa J kommer hem ikväll (hoppas på eftermiddag)!

Dessutom känns allt lite lättare - har BESTÄMT mig för att jag är OK som jag är. Ska inte lyssna på vad jag hört. Jag är bra - jag har det bra! Jag är jag! Och jag har rätt att vara som jag är - jag tycker nog att jag duger - trots mina sämre sidor. Men vem ska döma vilka sidor som är positiva eller negativa sidor. Alla är vi olika - och man måste bara acceptera varandra, eller hur?! Så är det ju!

4 kommentarer:

 1. Vi tycker om dig som DU är! KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej du!

  Läser ofta din blogg. Så himla roligt! Hoppas att ni mår bra mitt i sommaren. Här i Vaxholm är allt fint fint.

  Kram Stina

  SvaraRadera
 3. Tycker också om dig som du är...nästan alltid i alla fall :-) Nä, skojar bara. Du är BÄST!!! Så det så! Puss och kram. Vi är tillbaka i Ljungby nu från västkusten. Ska äta lite grill och sen en STOR påse med godis..mums/löken

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera