onsdag 31 december 2008

Gott Nytt År!

Snart är det 2009!
Och snart får vi dricka skumpa! HURRA - vilken lycka!!!

Vi är nu ute i stugan. Packade ihop igår kväll och J handlade i morse, sedan åkte vi ut runt lunch idag. Nu har vi det så mysigt här, båda kaminerna brinner och några ljus är tända. Nils hoppar av spänning för vi ska strax skjuta raketer - våra egna raketer! Vi måste skjuta dem här uppe för hundarna nere hos Jenny & Joe är rädda. Nils tycker det är så spännande! Jakob hade köpt små smällare till honom, sådana man drar i ett litet snöre och så poff kommer det ut lite krussiduller. F**k vad det smällde! J höll på att skita på sig - hahaha! Lill-Bo tittade storögt och undrade vad 17 de höll på med!

Vad jag ser fram emot ett nytt år - 2009 - så spännande! Det finns mycket roligt och fint som händer detta år:

Jakob & jag firar 6 årig förlovningsdag imorgon, vid 24:00- wow! Tänk att det det är hela 6 år sedan Jakob friade hemma i Cissi och Ts sovrum. Jag älskar dig Älskling, du är världens finaste!

Mamma Mu fyller 60 i februari. Oh herre gud! Är min mamma 60 alla redan - känns som om mamma är bara mamma - en ung mamma, inte 60. Och VÄRLDENS BÄSTA mamma - det är hon! Puss!

Vi ska resa - mycket - har vi bestämt! Försöka bortse från att det är 'jobbigt' att resa med barnen och ta oss ut i världen på spännande äventyr. Jag ser så mycket fram emot sol och mys med familjen på spännandr resor. Mallorca i maj skulle vara soligt härligt!
Det känns som om det är Cissis år också - hon är så himla pigg & glad nu och det är underbart att se sin little sis så glad och lycklig igen! Det har varit ett tungt år för dig lillasyster!

Vi ska ta hand om vår stuga - vi ska bygga till har vi tänkt. Ca 30 kvm bakåt så att vi får lite fler sovruma till kidsen och en innedusch/badkar (hoppas jag). Och så ska stugan göras helt klar invändigt, stugan ska målas om utvändigt och trädgården ska fixas i ordning med såbäddar där vi kan odla grönt & blommor i sommar. Ett staket ska upp på framsidan och en ny, ljus och härlig altan ska byggas. Vilket pangställe vi har här ute på Ö-Lagnö! Lyckosa oss!

OCH vi ska vara friska hela året ... (dream on) ...

Gott Nytt År till er alla! Vi hörs nästa år ...

1 kommentar:

  1. Vi ska inte skjuta raketer i år, mycket billigare att bara gå ut på altanen och titta på andras. // Smålänningarna

    SvaraRadera