fredag 14 november 2008

Fredag & helg på intåg! Härligt att ha pappa J hemma hela helgen! Och vi har beslutat oss för att 'bara' vara hemma denna helgen också. Köra på i de vanliga mockasinerna och ha det bra tillsammans. Kanske, kanske, kanske fixa något som vi annars inte får gjort i veckorna - men INTE bli stressad över något (jag lovar Love!). Vi funderar på tekniska museet för Nilsen - men kanske vill de åka och bada på GIH badet igen. De var där förra lördagen och Nils tyckte det var så kul & skoj, han var dessutom jätte duktig och simmar omkring med badpuffar själv. Lill-killen = mr Trots!
Han är på dagis idag - FAST det är Fredag! Va? Jaá, mamman fick ju joura idag också i dagisets kök, så det var bara för Nils att haka på och gå på dagis som vanligt. Och när jag skulle gå hem, ja - då ville inte Nils det. SÅ han får vara kvar till klockan halv 3 idag. BosseBus bara sover - skönt för honom eftersom han hade en skrikattack i ca 1 timma igår kväll. DÅ pratar vi ILLskrik-period. Fattar det inte? Varför gör han det? Är det magen kanske? Ska plocka bort laktosen denna gången också ... hmmm, hade hoppats på att slippa det denna gången, men vad gör man inte för sin lilla fin-prins. Han somnade vi amningen igår och fick liksom inte till sin rapning, kanske var det som gjorde det ... och sedan blir han övertrött och så blir det bara kaos. Speciellt när man dessutom har en make som får häpp-som-haver en nerv i kläm i skuldran, så han måste ta en Citadon och lägga sig klockan 21.00. Kul kväll här hemma - Haha!

Jaaa, och Nils var för första gången kvar på dagis igår till klockan 15.00. Han har varit så svår att få med hem vid 13.00 den senaste veckan, vägrat läsa saga och vila - och sedan har han helt plötsligt kommit upp vid tio tiden på kvällen med 'snutt&tutt' och stått och tittat på oss i hallen, fast han nattats vid åtta tiden. Så jag & Jakob sa att vi testar att låta honom bara viola på läsvilan på dagis på dagis nu ett tag, så får vi se hur det går. Han var trött igår, men det gick och han har sovit som en stock i natt. Jakob fick ruska liv i honom vid strax före 8 imorse. Tack & lov mår J bättre också.
Dags för lite lunch innan Lill-Bo vaknar!
Trevlig helg alla vänner & familj!

Var tvungen att visa denna söta bild som mästerfotografen Nils tog på Lillebror igår - KÄRLEK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar