torsdag 10 juli 2008

Idag har solen lyst på oss ...

... här på Östra Lagnö!
Vilken härlig dag vi har haft. Vi har tillbringat både förmiddagen och eftermiddagen på stranden nere vid havet. Underbart! Jakob jobbade hemifrån så Nils var lycklig, Jakob också.


Det är fortfarande väldigt kallt i vattnet, så ingen badar direkt. Men bara att vara där nere är en lycka för själen. Vi rensade stenar, Nils kastade tillbaka de vi kastade upp ... plutten!

Nils fångade fiskar med sin hov, de var ganska små - men spännande att få hålla dem i handen och släppa ut dem i havet för att se dem simma iväg. "Mamma, nu kan du fånga en haj!" ... njae, kanske inte i detta havet va?!

På väg hem fick Nils en upplevelse. Bonden, som vi kallar honom, hade blivit sjuk så ambulanshelikoptern kom för att hämta honom. Den landade på åkern mitt emot Jenny & Joe's - mitt framför ögonen på oss. Wow! Dagens händelse! Och så fick Nils en ny kompis, Viktor, vår granne, som är 12 år. Nils tog hans hand och sprang hela vägen hem. Lite ledsamt sa han hej då för att gå hem till oss. "Du får ett grästrå" sa han innan han sprang hem - "Hej då!".

Vi har även försökt få bort de STORA myrorna i vedhögen, men de verkar bara växa och bli ännu större ju mer Myrra jag lägger ut! Och 'sköldpaddan' verkar ha flyttat från vår andra brunn - hmmm, kom tillbaka lille padde-vän!
Imorgon åker vi in till stan lite trist!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar