lördag 19 juli 2008

Den där "DU" ...

Idag har solen skinit från en omväxlande molning himmel - och det friskade på ganska bra vid havet. Jag vaknade stressad eftersom jag inte tycker att det händer något vad gäller förberedelser inför att Brandis ska komma. Vi pratade & jag grät en skvätt och så var det bra. Så då fick vi gå ner och andas lite havsluft. Lunch på vår altan (pannekakor) och sedan vila - en lååång vila för mig och Nilsen. Det behövdes verkligen! Sedan känndes livet lite bättre!

När vi kom ut höll Jakob på att slipa ner tvbordet - och så kunde jag måla det vitt. Kanske skulle behövt en lite skarpare slipning - det ser ganska shabby-chic ut ... men med de nya rosa/guld indiska knopparna kommer det bli kalas-fint (tror jag).

Nu på eftermiddagen gick vi ut till klipporna för att bada - och just då kom Glassbilen!!! Lycka! När de är på väg hem med glasspaketen säger Nils: "Men - vart ska den där "DU" nu?" Jakob undrar vaddå "DU" - ja den där DUDUDU ... ja, ni vet hur glassbilens melodi går. Gull-unge! Så nu heter den DU-bilen. Och glassen var god!
Ute på klipporna blåste det JÄTTE mycket så vi sög bara in lite lugn & frisk havslukt innan vi gick hemåt, och träffade på BÄ-fåren. "Men mamma, momo är mycket bättre än du på att ropa på BÄ - nu kommer dom ju inte!" Jajaja - när mamma var här så höll vi på att bli uppätna & nersprugna av fåren. *skratt*

Nu är vi hemma och lagar mat - har fått upp vår fina tavel-list ovanför sängen också. Ser fram emot en dusch & mys i soffan ikväll. Och kanske en glass till ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar