söndag 13 april 2014

ETT PÅSK-RIS HAR HITTAT IN

Efter ett par dagar ute på vår ö har vi nu lite 'påsk-ris' på bordet. Ganska grova sådana blev det (vet inte vad det är för träd jag hittat dem på - under ;)  … med stora underbara knoppar på. I riset har jag hängt mina fina vita fjädrar av porslin. Jag hittade dem här. Funderar dock på att byta ut jutesnöret till ett starkare rosa, så att det blir lite mer effekt. Får se.

Och imorgon när barnen kommer hem från "Förskolans äggjakt" (ja, det stora monstret har ju påsklov men har fått lov att vara med) så tror jag vi ska påskpyssla lite. Kanske det här.

Denna bilder får bli mitt bidrag till söndagens bild i Fabriken.


Och just det, jag har tillfälligt få slå på lösenord på mina kommentarer för jag har plötsligt börjat få sjukt mycket spam-kommentarer. Och jag vet inte hur jag ska få stop på dem … vet kanske någon av er detta? Men så länge så slår jag på lösenord, och då kommer det inga. Testar att ta bort detta om några dagar igen, för jag vet ju själv hur irriterande jag tycker att detta är … sorry!

4 kommentarer:

 1. Jag ska också ta in - längtar!! Vad fint du har gjort.

  xo

  SvaraRadera
 2. Superfint! Roligt att fabriken har dragit igång igen och att jag hittade till din fina blogg!

  SvaraRadera
 3. Så fina fjädrar! Härligt med påskstämning av det lite eleganter slaget. Spam-kommentarer har jag också råkat ut för, trist, men det är kanske värt att prova en tillfällig lösning med lösen. Skön söndag till dig!

  SvaraRadera
 4. Vilket fint ris! Älskar de där fjädrarna!
  Kram Karin

  SvaraRadera