torsdag 25 april 2013

APRIL


Hela april har bestått av ganska mycket jobb. Blandat med en hel del saker här hemma. Fokus på företaget vad gäller bokföring och deklaration (de delar som jag minst behärskar men gått på kurser om i april ). Och på hemma-fronten har det fixats inför ett spännande besök och stugan ska byggas ut (och så letar vi större lägenheten). Jag har tittat en del på little.u's förpackningar (tack för all positiv feedback här). Vår porslinsblomma blommar i våra nya krukor. Och armbandet LONDON STAR började äntligen säljas (... i massor! så kul, tack!). Lite rörig känns April ... 
Och näe, jag höll inte förra veckans löfte. Haha.

Nu tar snart maj månad vid. Den bästa månaden på året. Allt vackert som blommar i naturen och så min födelsedag (och inte vilken som helst i år !!!) ... OJ! Spännande!

In på Fabriken surfar jag nu, för att se fler april-moods. 
Tjingeling!

11 kommentarer:

 1. Mycket på gång hos lilla u... som vanligt, tycker jag. :)

  Och föresten... Tack för armbandet i retur och de fina stjärn-örhängena. Tror inte jag sagt det än. Jag är så nöjd! :)

  SvaraRadera
 2. Bilderna avspeglade på något sätt att mycket hänt ...och precis som du älskar jag Maj....vackraste månaden av alla ( om en att den får beskådas med en stor dos allergitabletter ;) men det är det värt )

  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Härligt med mycket på G. Underbara färger!
  kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Ja, det känns alltid som att du har tusen grejer på gång! Det ger sådan härlig energi. Tack för det och lycka till med bokföringen, den kommer du klara galant! /Hanna

  SvaraRadera
 5. Om du gillar maj måste vi nästa styra upp en date i min förort igen. Snacka om min favvomånad. Syren & körsbär, herre gud så fint. kan vi få Annixen att skolka och komma ut på Petras tantfika tro? ;)
  Och vem vet. jag tror på semlor året runt, vem påhitt är det att vi bara får äta en viss tid. Pyttsan säger jag.

  Kram och stressa lugnt. Förresten finns det ingen anledning att känna dig missnöjd med dit mb, dt är ju som alltid skitsnyggt. Bravo liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tala bara om vilken dag jag ska var "sjuk" på ;OP

   Radera
 6. Finfint som alltid! Du är också ett majbarn! Jag fyller 26:e -när fyller du?
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 7. Härligt att det händer grejer Ulrika. Och inte vilka som helst! Bygga ut, ny lägenhet, fylla år (åh, Dagg!), deklarera... ;) Så mycket spännande och det är så kul att höra att det går så bra för dig. Gläds med dig och förstår din framgång totalt!

  Håller med om att maj är den bästa månaden och här är en till som fyller år. (Dock inte så jämnt så att jag kan med att önska mig Dagg utan jag har faktiskt så sent som idag önskat mig en ommålning av utemöblerna...)

  Nu ska jag kika på förpackningarna. Vad ska hända? Kram.

  SvaraRadera
 8. Fint och vårigt och mycket på gång, spännande!

  SvaraRadera
 9. Spännande, åhh så mycket kul att se fram mot! Åhh maj underbart landet, havet, skärgården väntar underbart:-)

  SvaraRadera
 10. Vilka inspirerande bilder! Älskar vardagsdetaljer..

  SvaraRadera