tisdag 14 oktober 2014

VIKTIG INFORMATION & INSPIRATION

Photo: Annixen / Annika
Igår inspirerade Annixen med hennes "Utplockat - Oktober". Färgen 'navy', Paris, höga stövlar, inspirations magsin nämndes & tipsades om  … och så hennes halsband GOLD . Som hon har beställt från little.u och som hon tydligen inte tagit av sig sedan hon fick det med posten. Vilken lycka! Den här tjejen kan det där med att inspirera, big time! Har ni kollat in hennes Pinterest!! Gör't bara, ni kommer fastna i timmar bland alla hennes underbara och välorganiserade mappar!

+

Veckan börjar med massor av jobb. Och ett spännande möte igår kväll med de som jag har bjudit in för att vara med på little.u's popup shop i november. Save-the-date för den 15 november. Mer info kommer förhoppningsvis innan helgen. Men jag kan smyg-informera om att damerna bakom det här nya företaget kommer att dyka upp. Och även denna kreativa goding. Så gör ett kryss i almanackan den 15 november och spara lite pengar i plånboken ... *ler*.

+

En annan viktig sak som jag vill informera om är att den 25 oktober till den 6 november är little.u's verkstad helt stängd.
Önskar du ett smycke innan den 6 november så måste jag få din beställning senast nu på fredag den 17 oktober. De smycken som beställs innan dess kommer då att tillverkas och skickas senast den 25 oktober.
Beställningar som jag får efter den 16 oktober kan jag tyvärr inte lova att de kommer fram innan jag åker, utan då kommer de att tillverkas efter den 6 november och sedan skickas. D v s en aningen längre leveranstid under en begränsad tid. De fars-dag smycken som önskas måste alltså beställas senast nu på fredag. Farsdag är den 9 november.
Jag ber om ursäkt för detta, men aldrig har en semester känts så välbehövd för vår familj (efter en stor flytt, en make som bytt jobb, en liten fis som börjat skolan och med en egen business som trappat upp rejält). Hoppas att ni har förståelse!

+

Kan även passa på att flagga upp för JULEN (!!).
Vet du med dig att du vill beställa little.u smycken i julklapp - gör din beställning så snart du bara kan. Det går fort nu. I år kommer jag vara hård med att beställningar efter den 15 december kommer jag inte kunna garantera leverans på innan julafton. Jag måste tyvärr det eftersom min 'little.u orderlista' blir längre och längre för varje dag och jag vet hur jag kämpade förra året för att hinna med att tillverka och skicka alla smycken som beställdes.Alla smycken tillverkas för hand och unikt för just dig - därför behöver jag lite tid. Så gör din beställning så tidigt du kan - betalningen kan du göra senare om du vill. Smycket skickas först då betalningen syns! 


Oj, nu blev det mycket little.u ! 
Sorry!
My little baby, liksom … 


2 kommentarer:

  1. Men åh... Den där 15:e låter helt klart som ett datum att markera med stora bokstäver i kalendern!

    SvaraRadera
  2. Tack för FINA ord! :) Ser så fram emot den 15:e - KUL!

    Åh vad härligt med er semester som ligger så snart i tiden - NJUT av all underbar familjetid och varma solstrålar! Stor kram!

    SvaraRadera