lördag 4 oktober 2014

FYRA JUST NU1 | @decorlife.se kör under oktober månad en fotoutmaning med ett nytt tema varje dag. Passar perfekt nu i höst. Låter inspirationen utmanas. Jag heter @llillau på instagram och här kan ni hitta mig.

2 | Det var tänkt som så att en ny webshop för little.u skulle ha lanserats nu. Men eftersom min it-kille tröttnade på mig (läs: fick ett jobb!) så tog den resan snopet slut. Och nu funderar jag på att köra en tictail.shop som jag kan administrera själv. Men det är ett par saker jag håller på att kolla upp inför detta, t ex betalningsalternativen. Tills dess fyller jag på little.u 's smyckesskrin här: www.littleujewelbox.blogspot.com med alla de smycken som jag har typ lanserat under hela året men inte fått upp i shopen. Kolla in, kanske hittar ni något "nytt smycke" som ni väntat på och som egentligen funnits hela tiden … fast mest på mitt skrivbord då. Och skulle du vara en klippa på att fixa hemsidor så får du gärna hojta. Skulle gärna ta lite hjälp. Eller känner du kanske till någon bra guide? Bra program att göra det i? Shooooot!


3 | Vi letar lampor. Jamen hur svårt kan det vara … Den lampa som jag hittat, en Lindsey Adelman , kan jag inte hitta någonstans i Sverige. Den är så perfekt och enastående vacker. Till vårt tunga matbordhögt i tak & väggar med höga bröstpaneler skulle den vara precis så där lagom elegant svävandes över bordet. Bre ut sig liksom, över bordet. 

Denna ovan är ett alternativ - som i alla fall finns på närmare håll - men som inte riktigt är lika fin. Men fin!  Jakten fortsätter!  Tips på lampor i detta utseende? 
4 | I london blev jag kär. I ett par byxor. Dum som jag var - jag blev så exalterad över att de fanns i min mini-storlek - provade jag dem INNAN jag kikade på prislappen. De satt som ett smäck och dessutom i rätt längd. Jag tänkte att dessa ska jag ha, oavsett. Sedan tog den kärlekssagan slut! Efter bara en liten glimt. Med ganska ledsna mungipor gick jag och la undan dem och tänkte att "herre gud en kärek ska väl inte kosta en månadslön!". Men så kom jag på att butiken jag hittade dem i finns ju i USA och dollarkursen är ju bra mycket bättre än pundkursen. Så kanske, kanske kommer jag slå till. Jag måste bara andas lite till, se om jag vågar ta upp denna kärleksrelationen igen. Med dessa underbara skinnbyxor. Vi skulle passa så bra tillsammans, trots allt.

Happy lördag folks!


4 kommentarer:

 1. Vi har högt i tak hemma och har den här från Flos som vi gillar mycket: http://www.rum21.se/sv/artiklar/2097_30-ljuskrona-krom.html

  SvaraRadera
 2. Adelmanlampan är helt underbar och skulle passa som en dröm hos dig! Hos mig med, jag jagar också lampa till matbordet och blev helt kär i den där. Måste kolla upp. Man kan väl skeppa? Eller göra en själv, haha. Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Hej! Såg en annons i Plaza Interiör med en lite liknande lampa och kom o tänka på detta blogginlägg. Tänkte att jag måste tipsa dig om den sidan. http://www.formodesign.com/lampor-massing-c-124.html?osCsid=6d3ab3f749c7f4ba0afe1a9be56680e0

  Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cecilia. DU är ju UNDERBAR! Stort stort tack!!!! Ska genast kolla vidare. Lampan görs efter beställning och man kan påverka längden så jippey, det finns kanske en möjlighet att få något ännu mer snarlikt. STORT TACK än en gång!!! Ulrika

   Radera