söndag 21 september 2014

SÖNDAG & NJUTNING

Gårdagens njutning blev till förmiddagens sysselsättning. 

Igår gick vi i vår skog och plockade kantareller. Lycka! Så stor lycka att vi ville hitta mer och tog en sväng även utanför vår egen skog. Vi hittade mer. Men eftersom vi mitt i skogsrundan fick en middagsinbjudan med vänner, som vi inte träffat på länge, slängde vi in alla våra saker inklusive orensad svampkorg i bilen och körde tillbaka in till stan. Så trevligt vi hade det … Lite snopet dock att vakna upp i stan idag. Vi som hade tänkt bada i havet (brrrrr) och lufsa runt i skogen idag. Men det var helt klart värt det. Och stort monster har redan haft en fotbollsmatch, som han annars hade missat.

Igår hade vi även ett möte med vår snickare, han som ska hålla i vår utbyggnad och tillbyggnad ute på ön. Det är så spännande! Under flera år har vi nu blött och stött hur vi vill ha det. Och äntligen är bygglovet på plats och nu ska de köra igång - på riktigt! Nu måste därför saker bestämmas. På riktigt.  Som val av fasad, tak, olika material samt fönster. Vi vet vad vi vill ha; ett hus som smälter in i naturen (tänk er skog, äng & klippor på en skärgårdsö) och som bara blir vackrare med åren. Nästa sommar är det förhoppningsvis det som står på vår tomt. Wiiihoo!


''
Ha en fin dag!
u.

Ps. håll utkik på min instagram (@llilla) i veckan - jag kommer hålla en utlottning av ett little.u smycke där då. 

1 kommentar:

  1. Wow, vilken skörd! Vi har varit ute i skogen några gånger i år men det står helt klart att vi befunnit oss på fel plats. Ingen bra svampskörd alls. Får njuta av alla era andras svamplycka på bloggar och instagram istället. :)

    SvaraRadera