lördag 2 augusti 2014

EN TUR IN TILL STAN + NYA MÖBLER


När vi köpte vår nya lägenheten så bestämde vi oss för att även slå slag i saken och  äntligen köpa oss en ny soffa. Ni vet - den gamla - den köpte vi när vi köpte vår förra lägenheten. För sisådär 13 år sedan. Länge har vi tänkt köpa oss en ny men så kom barnen och då kändes det liksom onödigt att köpa ny soffa, och ja, ni vet på den vägen var det … Och stor var glädjen när vi insåg att vi får plats med 2 soffor i vardagsrummet. Mitt emot varandra. Vi har gillat den där ljusgrå soffan som vi har haft, den var 'ganska' smutstålig och lätt att matcha till de flesta färger. Gav liksom ett lugn. Så vi gick på samma linje. Ganska lika soffor, men den nya är aningen mörkare grå - en dove-grå. Lite mot det blå. Och så är de så rena och fina. Och herre så sköna!

Dessutom såg vårt gamla köksbord ut som ett pluttbord i nya matsalen. Så när vi av en slump sprang på ett stort och rutsikt träbord i återanvänd teak så slog vi till. Allt 'fyndat' på ROOMs utförsäljning! Man är ju inte smålänning för intet liksom … *ler*.

Nu i veckan kom de. Så vi tog oss en tur in till stan. Jag hann med ett varv på stan. Hittade lite smått och gott och nu är jag lugn igen. Har saknat den där strosen på stan länge nu när vi är lantlollor hela sommaren. En fin liten clutch hittade jag. Skymtar på bordet. Och barnen fick några nya kläder till hösten.
Dessutom hann vi med att träffa goda vänner och äta middag med dem i Stockholms sommarkväll. Ljuvligt!

Åter på ön. Läker sakta men säkert från det här. Livsfarligt att springa ju! *ler* Tur vi har en plastikkirurg här på ön ~ blink, blink! Njuter av sommar-augusti! Och jobbar så gott jag kan tidiga morgnar medan resten av familjen sover …

Skickade nyss iväg det här armbandet, som specialbeställdes av en tjej, men som nu går att beställa i little.u's smyckesskrin. Armband BRICKA : RUND 18 - 450 sek. Går att fås med kulkedja (2.0) eller ärtlänk (2.5). Sterling silver 925.

6 kommentarer:

 1. Maj gadd!!!!

  Det bordet - tokkär. Så där vill jag också ha det!
  Sofforna är kanon, älskar färgen.

  Å, vad fint ni har det!! Nu mailar jag dig för jag behöver ett armband BRICKA.

  xo

  Ps. ja hatten ja…hi hi, den hängde ;)

  SvaraRadera
 2. Amen hur snyggt?! Måste vara härligt att ha allt det där utrymmet att fylla ut, kommer bli så himla bra. Här hemma handlar det mest om att minska på alla prylar och bohag, lätt att samla på sig lite för mycket. Hade egentligen behövt flytta för att få tummen ur och rensa. Nåja.
  Och vilken fin bricka, en liten fråga - går det att få text på båda sidorna? Finfin söndag önskar jag dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Super super���� härligt med lite avstickare till stan ..Vi är tillbaks u våra hoods och ska leva några dagar stadsliv innan jobb. Älskar också grått, vi köpte också en ny grå soffa till ett av våra sällskapsrum. Hoppas du läker bra....var rädd om dig. Stor jram

  SvaraRadera
 4. Ps fanns det något kul kvar på rea på stan? Måste också gå ett varv...väskan såg ursnygg ut ds

  SvaraRadera
 5. Bordet ser fantastiskt ut! Härligt med ett rustikt bord som rymmer många vänner och en stor familj. Hoppas du mår bättre nu. Fortsatt fin söndag kväll till dig!

  SvaraRadera
 6. Åh, vilket fint matbord! Matbord och stolar är mest det enda jag tänker på just nu eftersom vi är ute efter detsamma. :)

  SvaraRadera