onsdag 25 juni 2014

VAD JAG GÖR OM DAGARNA …


Jag vaknar, lullar runt lite, fixar kaffe i Nespresso-maskinen i min take-awaykopp i porslin. Jag packar ner dator, kamera, mobilen och det nödvändigaste i min dramaten-väska (älskar!) och så rullar jag iväg till verkstan (som ligger kvar i gamla lägenheten!). Där hamras, slipas och borras det hela dagarna. Och nu äntligen är jag ikapp min beställnings-lista. Den har varit väldigt lång de senaste två månaderna och jag är evigt tacksam. Mer än tacksam!
Men fy sjutton vad jag jobbat. Och vad jag älskar det!

Min mamma och pappa är här för att passa systerdottern den här veckan. Och så slank visst mina två monster med där i barnpassningen. Och jag är glad för det. Jag hinner med sådant som jag länge haft i pipelinen. Jag har hunnit med ett besök på Betonggruvan. Jag har beställer nya kort att hänga mina smycken på. Och jag bygger en webshop/hemsida! (woooohooo!). Det tar sin tid, men en dag så … *ler*

Sedan när jag kommer hem röjer jag och försöker få ordning i alla rum där hemma. Jag älskar ljuset i vår nya lägenhet. Ni ser, det sipprar fram överallt. Och i stora monstrets rum finns vår balkong. (och inga persienner, så i panik har vi fått sätta upp provisoriska mörkläggningsgardiner, inte så snyggt - men jag säger: funka!)

Och ni som hängt med här inne på min blogg ett tag måste ju tänka: "va, har de verkligen flyttat?" För det här barnrummet ser ju typ precis likadant ut som det förra. Hahaha --- så vill stort Monster ha det. Inga stora förändringar här inte!

Och faktiskt så påminner vår nya lägenhet mycket om den gamla, fast dubbelt så stort liksom. Vi trivs!

Och igår var jag på Sven-Harrys konstmuseum och tittade på utställningen "Svenskt Mode 200-2015". Extra kul eftersom jag fick umgås med min kära vän och att några av våra vänners mästerverk finns med på utställningen. Men höjdpunkten på kvällen var ju ändå att få hänga med 'bästaste Moncan' på Nosh & Chows takterass och dricka mojitos. Mingla bland medie-folket. Haha. Det behöver jag!

Nu ska jag se om de där förbenade guld-brickorna kan tänkas dimpa ner i min postlåda snart! Måste klappa min grossist lite medhårs tror jag … 

5 kommentarer:

 1. Låter härligt alltihop! Mojitos på en takterass var alldeles för länge sedan - hamnar direkt på to do-list ;) Och jag väntar med spänning på fler bilder från nya lägenheten!
  KRAM Cecilia

  SvaraRadera
 2. hihi kul namn på ett museum.
  Lägenheten ser underbar ut. Förstår att ni trivs. Och du de fina silvernuggets-örhängena tar jag på mig nu lite då och då. Älskar dem verkligen.

  Kram LiseLotte

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att komma ikapp:-) och dessutom toppa med lite takterass-häng ja jag tackar jag, låter topp! Förstår att du älskar mer yta och ljuset...vi har en lägenhet högst upp i en hörnlägenhet och där flödar ljuset in, så himla skönt och fint! KUl tat ni trivs och att ni blev kvar i bästa hoodsen...

  SvaraRadera
 4. Härligt att börja på ny kula men ändå ha kvar den där tryggheten i att det i alla fall är nästan lika samma. Och allt utrymme - whaoo! Kommer ihåg när vi flyttade till vårt hus för och vi tyckte oss ha fått oändliga ytor. Hehe, såhär 14 år senare kan man säga att de där oändliga ytorna är fyllda till bristningsgränsen :-). Härlig fredag önskar jag dig.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin lägenhet ni införskaffat! Grattis till den!

  Kram,
  Lina

  SvaraRadera