tisdag 4 mars 2014

SUGEN PÅ


1. En ring från Lara Melchior (&OtherStories) att komplettera mina ringar KULIGT med. Den här är så enkel och cool.

2. Har flera spetsbehåar, utan byglar. Ger inte de snyggaste 'titsen' kanske, men oooh så sköna de är. Och så gillar jag att bära dem i en annan mörkare färg under mina vita och gråmelerade t-shirtar. För att inte tala om under mina vita silkesblusar. Ger det där lilla extra.

3. Alltså de här jeansen - hur sköna ser inte de ut! Och hur coola är de inte. Tvätten är också galet fin! Jag hittade dem inne på Anine Bings hemsida, men jag hittar dem inte in hennes shop. 

4. Även om jag gillar mörka, korta naglar. Gärna med gelish-lack, så att det sitter på ca 2 veckor i alla fall. När man slipar, borrar och polerar silver blir händera väldigt fula och svarta, då hjälper det med ett mörkare hållbart lack. Men mellan varven älskar jag att varva naglarna med dessa ljust, ljust rosa lacken. Och detta från Chanel (Ballerina) är ju så sött.

 

1 kommentar:

  1. Å så fint lack! Vårigt och underbart. Fick penséer igår av min svärmor och nu sitter jag här och gottar mig för idag är jag ledig och ska snart gå ut och plantera en kruka på trappan. Vår! Kram till dig och välkommen hem från skidresan!

    SvaraRadera