lördag 22 mars 2014

ATT FOTA LITE BILDER


Som ni säkert redan vet har jag blivit god vän med Josefin som har Betonggruvan. En parentes: Kanske världens finaste butik/webshop! Vi ses då och då för att peppa varandra, för att konsultera varandra i olika frågor och ber varandra om råd och tips. Vilket ju är underbart då man är egenföretagare och ibland behöver någon mer som kommer med input.

Vi hade en kickoff i början av året. Vi laddade stort och skulle slå till på afternoon tea med champagne och allt. Det slutade med semlor och thé, eftersom vi var för tidiga. Haha!

Igår riggade vi en fotostudio nere i Betonggruvan. Hon behövde lite nya produktbilder och jag behöver bilder till min kommande webshop. Och herre gud så kul vi hade! Vi körde hela dan. Med undantag för fin-besök av Anna Wedin, som designar de grymt fina draperings-magneterna Disc.

Här är en av mina bilder. Jag gillar den. Jag hoppas vi kan fota mer snart. Och en hel dag utanför little.u verkstan gör under för kreativiteten, men dock en lång lista med obesvarade emails i inboxen.

Passar även på att visa upp min nya väska i svart läder och en insida av guld. Den hamnade också i foto-tältet. Haha! Ni hittar den här. Mjukt och härligt skinn, bra fack och perfekt stor för att bära med sig en dator eller viktiga papper. Vilket klipp!


1 kommentar:

  1. Alltså det där med gult... hade någon sagt till mig för nåt år sen eller två, att jag skulle älska allt i gult hade jag garvat ihjäl mig. Men plötsligt... Åh, vad jag gillar det gula banden!!

    SvaraRadera