söndag 16 februari 2014

MAN BLIR GLAD …~ bilden är en skärmdump på hennes blog ~
… när de som köpt (eller fått mina smycken i present av någon som håller dem kär) visar upp sina smycken och skriver om att smycket betyder något speciellt för dem. Som t ex när ni taggar mig på instagram (#littleu / @llillauHär kan man läsa om ett av mina smycken på Fridas blogg. Det gör mig glad att läsa att det har en viss betydelse för henne. Och det är ju i väldigt fint sällskap som det sitter där på hennes handled, alla smycken är personliga och med lite extra hjärta. Precis som jag önskar att det ska vara. Armbandet som hon bär från little.u är ett armband FJÄDER, som är specialbeställt med två handstämplade brickor (8 mm) i en liten kedja vid låset.

+

Nu är vi framme i Italien. Alltså det är så mycket snö! Galet mycket snö! Säkert 3 meter. Men dessvärre väldigt varmt och snöigt/regnigt också så idag har vi blivit väldigt blöta i backen. Men det bjöd istället in till en extra lång lunch på favoritstället 'Hyddan'. Älskar det här! Älskar! Nu är ska vi strax gå ner och spa:a lite. 

6 kommentarer:

 1. Å! Spa! Så härligthärligthärligt! Njut din familj och semestern. Och hurra för dig som gör så vackra smycken. Det är coolt det.

  SvaraRadera
 2. Ha en fantastisk semester! Dina smycken syns verkligen överallt nu - bra jobbat! Kram Victoria

  SvaraRadera
 3. Åhh vad kul för dig, det är så värd!! Allt du gör, gör du med känslaoch hjärta! Älskar mina smycken du gjort likaså min dotter!

  Var stolt, huvud högt när du hjular fram över Odenplan:-)!! ha en toppensemster, själv ska jag jobba en vecka till men sen, Sportlov, längatr efterskidåkningen och resan!! kram

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt! Och så himla coolt!

  SvaraRadera
 5. Låter härligt! Ha det nu så underbart. Njut! Och heja dig!! Så kul att dina smycken får uppmärksamhet. Det förtjänar dom. Vackra som de är.

  Många kramar

  SvaraRadera
 6. Du ska vara stolt över dig själv Ulrika!

  SvaraRadera