tisdag 22 oktober 2013

GULDIGT & NYA PAKET ?


Många är ni som emailar och frågar mig om mina smycken finns i guld. Och jag har länge, länge tvekat på detta. Jag gillar ju rena material - som sterling silver 925 som nästan bara blir vackrare ju mer du använder det. Och det går att putsa upp och göra vackert igen. Det är liksom därför jag valt att hålla mig till detta material.

Men så nu när jag var i London kunde jag inte hålla mig längre. Många gånger har jag stått och känt på materialet som heter gold filled ~ det är inte som vermeil (d v s äkta guld på äkta silver) då guldet efter ett tag slits bort. Det är äkta guld 14k som genom en speciellt metod pressas in i 'annan metall' och gör att guldet bildar en tjockare hinna som ska sitta kvar. I princip för alltid. Min grossist säger att nickelhalten inte ska tränga igenom guldet, men det vågar jag inte gå i god för. Jag köpte med mig lite material hem och har börjat med att sätta samman armband BIRDIE. Det kostar 300 sek. Det kan beställas via ett email till little.u@telia.com ... Jag har bara några stycken än så länge. Och tyvärr ingen little.u bricka ännu, bara den i silver om man vill att jag hänger på den. Snart kommer även ett par andra armband/halsband i samma material. Har jag tur kanske jag kan få hem runda brickor i samma material, men det kan dröja till november någon gång. Jag börjar med detta så sakta.

Dessutom blev jag sugen på att att vika mina små little.u paket i annan färg än rosa. De viks nu i grått och vitt, med ett puderrosa silkesband. Och man kommer även att kunna få dem med presentförpackning, men det kommer mer om det snart.

Vad säger ni? Är det här något för er det här? 
Ska jag beställa hem mer material i gold filled. Något speciellt ni skulle vilja beställa i så fall?

5 kommentarer:

 1. Så himla fint! både armbandet och färgerna på inslagningarna.

  SvaraRadera
 2. Verkligen fint! Tycker absolut du ska ta in mer. Mrs Scull skulle ju bli väldigt läcker i guld t ex…
  Maria

  SvaraRadera
 3. Ja, ja, ja! Men det vet du ju att jag tycker. Så fint med lilla fågel, kan se stjärna och hjärtat också. Tummen upp mao!

  SvaraRadera
 4. Jättefina! Vill ha allt du gör :-)

  //Linda

  SvaraRadera
 5. Örhängen, tänk dina vackra kristaller på guld :-)
  Jag längtar och kommer beställa den dagen...

  SvaraRadera