söndag 1 september 2013

WE ♥ JUICE


Första dagen i september. Och jag hoppas så på indiansommar. Brittsommar. Eller vad det nu kallas, men det jag önskar är en varm och skön september månad. Det blir liksom en väldans lång höst annars. 

+

Och äntligen har min råsaftscentrifug/juicepress kommit. Vi juice:ar så in i baljans! Vi juice:ar allt i frukt- & grönsaksväg som vi kommer över. I alla dess olika kombinationer. Päron, citroner, äpplen, morötter, apelsiner, grapefrukt, granatäpplen, rödbettor, selleri, ingerfära, passionsfrukt. Och alla de bär som vi har i frysen efter sommarens plockning. Och till det äter vi olika sorters viktiga vitamin-pulver. Haha! Man kan lugnt säga att vi boostar inför den höst & vinter som står för dörren. Och vi älskar't! 

Så gissa vad vi gör denna söndag? Ja, förutom att spela fotbollsmatch, leka i lekparken, äta glass, panera inför litet monsters födelsedag, lagar lasagne & sedan bjuder syrran med familj på och jobbar lite ...  
Ja just det - juice:ar


Fler söndagsbilder inne på Fabriken.
Och vid midnatt går chansen ut att delta i utlottningen av halsbandet INDIAN FEATHER. Jag drar en vinnare imorgon. 


13 kommentarer:

  1. Sicken rackarns mackapär det där är. Man blir ju helt klart sugen på en egen. Måste nog vänta in ett större kök först bara...

    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaaaaa. Kör, det är så galet gott. Och så bra med allt man får i sina kids. Du vet det som inte syns finns inte ;) Hahahaha ... vad sägs om rödbetsjuice med bladspenat och en morot. Klunk klunk klunk! Bosse som annars är petig med sina grönsaker älskar't! ;))

      Radera
  2. Ser så läckert och fräscht ut med all frukt. Också sjukt sugen på en juicepress. Vad köpte du för märke, tips?
    Kram Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag gick för en maskin som heter Magimix Duo XL. Den är både råsaftcentrifug samt juicepress. Och den är tystgående (jämförelsevis) och mycket lätt att rengöra. Vi är mycket nöjda med den. Fick tips av en vän.

      Kör, det är galet att man får i sina barn broccoli, rödbetta, selleri, spenat och morötter i mängder. Va! Bara det är ju värt det massvis.

      Kram, u.

      Radera
  3. Vill också ha en sådan däringa maskin. Är det den vita bakom all frukt? ;) Tar den mycket plats?

    Stor kram och tack för senast!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är den vita bakom HAVET av frukt, hahahaha! Den tar mindre plats än en Kitchen-aid (är det en bra jämförelse?) och ungefär som en vattenbubbelmaskin (aningen större kanske). Har man plats i sina skåp så tar den inte så där jätte mycket plats. Min står framme nu så länge eftersom det juice:as hela tiden. Den tar dock lite plats efter diskningen, då vi lägger delarna att torka på en handduk. Men tydligen är delarna maskindisk-vänliga :)
      ÄLSKAR DEN HÄR MANICKEN!

      Radera
  4. Avis! Vill också ha en juicer! :)

    SvaraRadera
  5. Jag blir sugen på en nu trots att jag inte dricker juice. Fast med en sådan maskin kan man ju ha grönsaker i och då blir det helt plötsligt nyttigt. Kram!

    SvaraRadera
  6. Å vilken grej! Vi ÄLSKAR juice! Den där mackapären bara måste vi ha. Det ser jag klart och tydligt! Hoppas ni fick en fin söndag. Här var det mycket förkylt och tända ljus. Mys det med!

    SvaraRadera
  7. Å, juica! Jag kör min Kitchen Aid fortfarande. Den är lite motig ibland och fixar inte allt som jag slänger i men men....då vispar jag runt med en sked och så går det lite till ;) Men visst är det härligt! Jag tänker hela tiden nu "det här kan jag juica". Önskar mig en bra juicemaskin!
    Blir jätteinspirerad <3

    xo

    SvaraRadera
  8. Du också. Har ju redan blivit så frestad av Ida. Kanske jag behöver en sånn i julklapp!?

    SvaraRadera
  9. Åh - sugen! Och perfekt med konkret tips om modell också! Press on :)

    SvaraRadera
  10. Den maskinen letar sig också fram hemma hos oss så fort jag ser täcken på att hösten är på gång. Man behöver all boost man kan få :) Kram Jenny

    SvaraRadera