söndag 15 september 2013

SÖNDAGSHÄNG


Jag önskar att det var här jag satt idag. Hela dagen. Med en stor godispåse och en massor av härliga magasins. Eller en sådan där ljuvlig film på tv, som man ler med hela magen efter att man har sett den (fast att den är så där amerikansk och 'hittepå:ad')

Ain't happening, om man säger så! Vi storstädar. Vi handlar. Vi skjutsar barn till kalas. Vi skjutsar barn till fotbollsmatcher. Vi planerar inför ny vecka. Vi gruffar lite oroande inför det stora stambytet av avloppsrör som ska i vår fastighet, som kommer innebära långa perioder utan både vatten & avlopp. Ja. Det är då bannemej en sak vi gruffar över här hemma idag ... 

Men ikväll. Ikväll ska vi se de 2 sista avsnitten av Homeland (säsong 1). Och sedan måste vi snabbt som apan få tag på säsong 2. Så att vi hinner plöja det innan säsong 3 sätter igång här i slutet av månande. Och tills dess kanske jag har hunnit fixa den där godispåsen också. 

Önskar er en skön söndag! 
Jag fortsätter med mina mirakeltrasor jag - och fortsätter att drömma om fåtöljen (i viloläge).
4 kommentarer:

 1. Förstår att ni gruffar över det, det är så mycket meck med stambyten:-(...

  Lyllos dig som har Homeland kvar, jag och maken missade också först det mensåg i kapp och såg sista delen inann sommaren så vi är ikapp!! Den är så otroligt bra, så längatr till säsong 3, så skynda skynda så ni hinner!!

  Njut av godiset..

  kram

  SvaraRadera
 2. Å, vilken härlig fåtölj! Där skulle jag vilja sitta med godis och magasin, inte röra mig ur fläcken.

  Och ni har haft en produktiv söndag ser jag!!!


  KRAM

  Ps. Stambyte - yikes! Besvärligt. Hoppas det går smidigt, trots allt.

  SvaraRadera
 3. Hade gärna också vilat i en sån fin fåtölj i helgen ;-)

  Kram N

  SvaraRadera
 4. Homeland är verkligen en bra serie! Din fåtölj ser dessutom superskön ut :-)

  SvaraRadera