tisdag 17 september 2013

MAN VILL BARA ...


... mysa ihop sig som en liten boll inomhus nu. Och jag vill mysa ihop mig med precis allt från Numero 74. Kanske är det hösten som gör det! Jag drar mig till dessa vackra textilier, mönster och färger. De är dovt pastelliga, mustigt guldiga och mysigt blommiga. Jag vill fylla hela soffan med nya kuddar, med stora & svulstiga plädar och hänga vimplar längs takets stukaturen ...


Jag vill svepa in mig i en pläd, tända många ljus och pyssla tillsammans med barnen. Varför inte pompoms. Som man sedan kan sätta på paket när man går bort eller bara trä dem på en tråd i långa rader, som en vacker dekoration. Bygga tipis, där vi läser sagor och bara myser bland alla kuddar och plädar och ljusslingor. Dricka thé (just nu bara Clippers). Överdosera med ljusslingor, i alla rum & i alla hörn. Och bära smycken i silver med vackra kristaller i vintage rose (måste vara det vackraste namnet jag hört på en kristall).

... ungefär så.


ps. många bilder är lånade från www.mokkasin.com --- denna ljuvliga webshop, några bilder är mina egna och några från pinterest. texten kommer från colormecatie.

3 kommentarer:

  1. Beautiful post!!! Hello fall !!!

    SvaraRadera
  2. Fina Ulrika... Det är såna här inlägg som får mig att känna att det är helt ok, till och med härligt och mysigt att det är höst och sen vinter. :)

    SvaraRadera