onsdag 7 augusti 2013

MONSTER-KLÄDER I HÖST


Inser att stort monster behöver lite nytt i garderoben till hösten. Inte för att det är brist på kläder (!) utan snarare för att han växt ur mycket ut av det han har.

Jag vill inte köpa allt för dyra kläder till barnen, eftersom jag intevill att de ska behöva vara 'rädda om sina kläder'. Det ska vara lekvändliga kläder! Vi kör på HMs jeans (från tjejavdelningen, eftersom de är smalare). Tröjor och hoodies från Zara. När vi är i USA passar vi på att shoppa upp oss på Ralph Lauren pikés och mysbyxor. Färgglada strumpor från COS eller Happy Socks. Och så klart bär båda mina små monster armbandet SCULL runt handleden ...

Med en ganska neutral stil och färgskala (och så mycket ekologisk bomull som det bara går) så är det sedan lätt att matcha ihop alla plaggen. Och två små monster kan lätt klä på sig själva ... (med varierande resultat *ler*).Vårat lilla Monster har mer önskemål om kläder än det stora (oh yes, han vill ha glitter & glamour), men det stora Monstret gillar mammas stil - so far. Han vill dock mer och mer vara med och välja ... Kläderna ovan blev godkända. Vad bra!

 

1 kommentar:

  1. Det var ju bra att han godkände kläderna :-)

    Jag resonerar som du när det gäller val av kläder. Ingen som helst mening att köpa dyra kläder till grabbar som leker som grabbar ska göra.

    Ha det gott

    SvaraRadera