fredag 3 maj 2013

JAG & MINA SMÅ MONSTER


Maken är i London på jobb. Me & the Monsters on our own. Då kör vi med kvällsmys. Ni ser ju. Kuddar, täcken & hela soffan i en enda hög på golvet. Som kvällsmat blev det Banana Split. Och Så lite tecknad film på det. Ingen som klagar. Som ni kanske förstår! Och vet ni vad jag gör sedan, när de somnat sött i sina egna sängar, när jag ska gå och lägga mig. Då bär jag in dem till min säng. Älskar det! Höra deras underbara, lugna snusningar. De är ju bara små en gång ...

Nu ska här jobbas undan. Momo & mofa är på intåg. Det ska handlas mat, vin och så ska jag komma på vad jag ska ha på mig imorgon, på det här eventet. Gah! Ja, jag är nervös!


8 kommentarer:

 1. å lovely mys :)

  Ses imorgon ;)

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det ser ut! Jag tycker också om att ha lillasyster hos mig i sängen, trots att hon tar helt otroligt mycket plats ibland! :-) Hoppas ni får det trevligt imorgon!

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt! Kör nästan samma upplägg när S är på vift. Brukar bli pizza på golvet också :) Ha det så kul imorgon, så ledsen att jag inte kan vara med, men det känns som att du har fått en mycket bra ersättare!

  Stor kram! Vill höra allt nästa vecka!

  SvaraRadera
 4. Ser Supermysigt ut. Ska bli så kul i morgon. Hoppas vi ses, kram Victoria

  SvaraRadera
 5. Dina minimonster <3 <3 sicka charmongar!!
  Tack för idag. För fika. För allt.
  Bästa sängkläder-reklamen ju...
  Kram-kram

  SvaraRadera
 6. Å Va mysigt de låter! Själv får jag ingen ro med mina små..
  Men de är sant som du säger.. Tiden går så himla fort!
  Ibland önskar jag att man kunde "frysa in" lite mammighet och ta fram i tonåren:)
  Ha så skoj!

  Kram!
  /A

  SvaraRadera
 7. Så gjorde jag också då barnen var små och maken på jobbresa - de fick somna och sova i vår stora säng. Så mysigt.
  Men så en dag vill de inte.
  Livet har sin gång.

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni har det alldeles underbart och roligt på eventet!! Hade varit kul att ha varit med men det var ju helt fel i tiden för min del (här sitter jag istället och pimplar vin och redigerar bilder för glatta livet - de blir bara bättre och bättre:D).

  Underbart stilleben också här nedanför. Jag var ju tvungen att pausa lite i redigerande och kika in fina stilleben istället ett tag.

  Kramar.

  SvaraRadera