onsdag 3 april 2013

PACKA PAPPAS KAPPSÄCK


Ni minns kanske att jag tog en tur till & Other Stories förra veckan. Och hade med mig en påse hem. Jappsi! Glad som en lax kom jag hem med fina saker. Jag handlade bl a med mig den där rosen-luktande bodyscruben (som jag faktiskt gillar, massvis) och en Radience Cream (gillar den där lystern man får av dem). Plånboken från Clare Vivier bär jag omkring på och den är grym.

Det allra, allra finaste jag kom hem med var dock weekend väskan ovan. Det är precis just en sådan som jag letat efter länge. Den har ett mjukt, vackert skinn. Den har detaljer i guld. Och alla de fack invändigt som behövs. En längre bär-rem. Och perfekt storlek. Japp. Simply perfect! Och så hängde jag på en adress-tag från Clare Vivier, i neongult. Jag reste i stil över påsk. *ler*

Vad jag tycker om & Other Stories nu efter mitt besök? Jag vet fortfarande inte. Mer än att det var smockat med folk! Kläderna är i stora storlekar (som de allra flesta, utom jag, ler åt - idiotiskt tycker jag! låt XS vara en XS. Tänk på oss små mini-folk. Blir man lyckligare över att vara en M som kan bära en XS?). Jag gillar fortfarande COS mer, tror jag. Men deras accessoarer är tipp topp. Och deras utbud av Beauty likaså. Så ja, jag kommer säker svansa in där då och då när jag ändå är på stan ... 

6 kommentarer:

 1. jaa, guud vad folk! och svenskar går ju rakt in en, och den där smala trappen blev jag puttad i.. Ingen njutning direkt.
  Fin väska du hittade, dock!!

  SvaraRadera
 2. Vilken supersnygg väska! verkligen!
  Nu har jag ju bara näthandlat från & other stories, men fick där massor av problem, så tyvärr var min första uppfatning ganska negativ. Men jag längtar tills jag får besöka den fysiska butiken i stockholm. Lär väl dröja ett tag iofs, men då kanske folkmassorna har börjat sina lite också ;) Köpte en handkräm på pump som jag är supernöjd med, luktar ljuvligt!!

  Kläderna som jag beställde var dock för små på mig! (eller så har jag bara, mot mitt egna förnekande, gått upp i vikt).

  kram på dig!

  SvaraRadera
 3. vilken snygg! gillar adress-tagen:)

  SvaraRadera
 4. Superdupersnygg!
  Skulle oxå vilja ha en snygg klassisk svart skinnväska, har funderat på någon från Tiger men den där var riktigt snygg!
  /A

  SvaraRadera
 5. Riktigt snygg! Var ligger butiken, jag ska ju faktiskt till Stockholm om några veckor.

  SvaraRadera