torsdag 21 februari 2013

THIS IS ME ?!


Idag är det dags att avslöja vem jag är ... haha. Maj gad! Svåraste temat ever! EVER! Och jag undrar så; hur ni uppfattar mig - ni som följt min blogg en längre tid? Ni har ju så klart en bild av mig utifrån vad ni läser och ser. Jag hoppas innerligt att den bild ni har fått överensstämmer med den jag är IRL. Jag försöker inte vara någon annan. Jag är den jag är. Och vill inte vara någon annan än den jag är (ja, kanske lite mindre rynkor, okej då!). Jag närmar mig 40 (maj!) och jag känner att NU, mer än någonsin, är jag JAG. Under många år har jag sökt min identitet. Tagit mig igenom två beväpnade bankrån. Utbildat mig i 5 år på universitet. Då och då tvivlat på om jag duger. Funderat mycket på vad andra tycker och tänker. Även om jag alltid haft en ganska bra självkänsla (tack mamma & pappa) så har inte alltid det där självförtroende funnits där. Vilket slöseri! Jag vet att ni är många som förstår precis vad jag menar. Eller hur?

Men vem är jag nu då? Om jag fick beskriva mig själv, som i en kontakt annons, så skulle jag säga att jag är: positiv, glad, hetsig (tror jag föddes italienare), bestämd, energisk, söt, enkel, en vän, en syster, en mamma, en fru, en smyckesdesigner (oh, det är svårt att skriva), kreativ, intresserad, envis, ordentlig, stökig, jeans-tjej, detaljrik, hemma-gris, food-lover, upptäckare, snackig, mjuk, personlig, liten ... ödmjuk & tacksam. Och lite till.

Kanske lite som bilderna ovan.
1. Glad, med glimten i ögat och med några rynkor.
2. Enkel och energisk.
3. Söt och detaljrik. Rosa.
4. Kreativ, egenföretagare och tror på en bra karma (what goes around comes around).

Eller som jag skriver i min beskrivning här på bloggen:
I'm [u]lrika
I'm little
I'm a jeweler
which makes little.u (lilla.u på svenska)

Är det så ni uppfattar mig? (hjälp!)

Nu ska jag kika in på Fabriken och se vilka alla ni andra är, så spännande. 

20 kommentarer:

 1. Så fint du beskriver dig själv!
  Härligt att läsa.
  Du är en fantastisk smyckedesigner - tack för vackra armband.

  SvaraRadera
 2. Vad spännande att läsa !! Tack ! själv har jag inte åstadkommit ngt bidrag än idag ....och frågan är om jag får till något över huvudtaget !

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Jättefint!

  /Karin LG

  SvaraRadera
 4. Vilket fint inlägg! Personligt och bra. :)
  Tagit dig igenim två beväpnade bankrån... Läskigt! För jag gissar att du inte menar att du tagit dig igenom dom som den beväpnade... ;)

  SvaraRadera
 5. Men du vilken fin beskrivning om dig, känner igen mig på pricken! Bankrån låt inte kul, jag har "bara" varit med om ett ICA-rån....

  Och du, ha en FANTASTISK resa till Italien nu. Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Vänta lite nu, Du glömde en sak. En viktig sak. Du har gåvan att få människor att bli på gott humör, att känns sig bra och så. Viktigt-viktigt och inte alls alla som har det.
  I övrigt går jag med på allt det andra. Jag är så glad att jag fått hänga med dig IRL, (även om jag vet att du bara är ute efter mina semlor, hihi...)

  SvaraRadera
 7. Fina du- veckans tema är verkligen alla tiders;) hihi så kul att få se personerna bakom - ja du fattar vad jag menar;) Dina smycken är fantastiska!!! Kramar

  SvaraRadera
 8. Fint! Lite mer om dig, som jag nog ändå hade en ganska bra bild av redan innan trots att jag bara följer dig här på bloggen.

  SvaraRadera
 9. Åh vilken kul text och så fascinerande att nästan vem man än läser om i detta temat så känner i alla fall jag igen mig till stor del. Att vi är så lika trots att vi är så olika :)
  Fina bilder!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 10. Fina lilla U. :) Du är så himla härlig! :)

  SvaraRadera
 11. Lotta och jag tycker lika ;)

  FINA du, härliga du, söta du, duktiga, min inspiration!

  xox

  SvaraRadera
 12. Vilken underbar beskrivning, tycker att du verkar precis så å modig och klok skulle jag lägga till:-) TYcker du verkar toppen!!

  Ha en udnerbar resa

  kram

  SvaraRadera
 13. Vilka bilder - vad fin du är! Tror du beskrev dig helt rätt, precis så här uppfattar jag dig genom bloggen! Trevlig fredag.

  SvaraRadera
 14. Både du och smyckena dina är fina :)
  Kram

  SvaraRadera
 15. Kul att lära känna dig lite mer! Fina bilder och fina smycken. Trevlig helg. Kram Nina

  SvaraRadera
 16. Ja precis! :) Jag uppfattar dig som en cool tjej! Ödmjuk snäll och tuff! "Balanserad" på rätt sätt! ;)

  SvaraRadera
 17. Ja precis! :) Jag uppfattar dig som en cool tjej! Ödmjuk snäll och tuff! "Balanserad" på rätt sätt! ;)

  SvaraRadera
 18. Lustig grej det här med bloggar. Man läser och lär känna någon, fast det egentligen är en väldigt vald och tillrättalagd bild alla förmedlar. Sen känns ju vissa lite mer äkta och du är ju en sån! :) Uppfattar dig som en stabil, jordnära och positiv person!

  SvaraRadera
 19. men åååh. fina fina fina du!
  modigt att skriva denna typen av ord & meningar på bloggen ;)

  det är precis som du skriver jag uppfattat dig;
  glad, energisk, söt, en vän, en smyckesdesigner, kreativ, intresserad, ordentlig, detaljrik, snackig, mjuk, personlig, ödmjuk & tacksam. Och säkert massor av mer!

  ha en fab kväll.

  SvaraRadera