lördag 23 februari 2013

LIVE LIFE TO THE FULLEST


Igår checkade vi in på vårt hotell i Italienska alperna. I en härlig alp-by. Jag & Maken var här för 7 år sedan och bodde på samma hotell i två veckor. Det är en familj som driver det och de tar så väl hand om oss. Vad sägs om fem-rätters middag (med Trento-specialitéer) varje kväll, stor frukost buffé med italienska delikatesser, eftermiddags-snacks, shuttle till och från backen. Och kanske bäst av allt; fri tillgång till ett underbart spa (med turkisk ångbastu, vanlig bastu, regnskogs-bubbelpool, massage-dusch & en pool där barnen får simma) i källaren.

Idag är vi ordentligt trötta efter en heldag i backarna. Dolomiterna är inte att leka med! Så vackra och så härliga backar. Att åka med två barn (4 och 7 år) är en utmaning. Nils åker bra, men vill helst inte svänga så det går fort fort. Bosse åker bra för sin ålder men måste hållas i (och det tar på låren). Men vi älskar det! Och maten i backen, mmmm ... Sol och värme! Ja. Detta är verkligen att leva så gott man bara kan.

Önskar er alla en härlig lördag!


8 kommentarer:

 1. Låter och ser UNDERBART ut!
  Önskar er en grym vecka!

  kram
  /A

  SvaraRadera
 2. å, ja! Det ser superunderbart ut! Vad härligt för er, njut!!!

  xoxo

  SvaraRadera
 3. Hälsa min favoritplats på jorden...längtar tills vi kan göra det här tillsammans...tänk där lärde sig Filip och Tom att åka lagg...så mycket minnen.

  Hälsa Hyddan från mig, lova att äta grillat lamm och en Insalata mista, shoppa loss på Tre Sport, drick en Pussy foot på Bar Suisse och NJUUUUUT!!!

  Puss

  SvaraRadera
 4. UNDERBART! Hoppas att vi får "hänga" med er hela veckan, så nyfiken på allt nu! Njut av fina skiddagar och god mat!

  SvaraRadera
 5. Tipsa gärna om boendet, låter så mysigt!
  Sådär långt har vi inte kommit med skidåkningen, men ser fram emot att komma dit.. Nu är jag helt slut redan innan vi kommit till backen.. :)
  kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Sällar mig till Ulrika, tipsa gärna om hotellet :) - Madonna di campiglio står högt upp på listan

  SvaraRadera
 7. Oh my gοodness! Incrеdіble artісle dude!
  Thanks, Howeveг I am encountеring troubles with your RSS.

  I ԁon't know the reason why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS problems? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

  Look into my blog; http://www.ares.com

  SvaraRadera