söndag 17 februari 2013

SÖNDAGSBILDER


Idag väljer jag att visa vårt nystädade kök på bild. Vi gjorde om vårt kök för ca 5 år sedan. Vi visste precis hur vi ville ha det och tog därför hjälp av en kille som hjälpte oss att platsbygga det. D v s kökets snickerier är gjorda 'bara för oss' och våra mått. Vi valde att kakla väggarna, från golv till tak, med ett vanligt matt, vitt kakel. En vägg lämnade vi utan kakel och där sitter det tavellister fulla av ramar och annat kul. På golvet har vi lagt en lite större högblank platta, sådana som ofta finns i hotell-entréer - lite marmorkänsla och väldigt tåligt. Våra köksbänkar är av svart, matt granit. Och så lite rostfritt och koppar till det. Röret av koppar är vår gasledning (älskar vår gasspis) som vi skippade att måla vit, jag gillar det. 

Ett städat kök (för en gångs skull) får bli mitt bidrag inne på Fabriken denna söndag. 

10 kommentarer:

 1. Ulrika, vilket fint kök ni har!

  Min man kikade precis över axeln på mig för att se vad jag tittade på. "Nystädat?" var han kommentar. Så ja, det ser väldigt nystädat och fin ut. :)

  SvaraRadera
 2. Vilket jättesnyggt kök ni har! Helkaklat, vilken dröm!

  SvaraRadera
 3. Verkligen jätte fint kök!

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Gasspis det ser så coolt ut på tv när Jamie Oliver lagar mat.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 5. Så himla snyggt. Älskar helkaklat, enkelt vitt. Era underbara fönster. Svarta detaljer.

  LOVE it som alltid!

  xo

  Ps. jag ligger efter på mail, ska svara idag ;)

  SvaraRadera
 6. Du vet att jag älskart... Kopparledningen... inte fanns väl tanken ens att måla den!? Den är ju ett smycke. Klockrent!

  kram kram

  SvaraRadera
 7. Ert kök är så himla fiiiint! Som jag vill göra om vårt, 12 år gammalt nu, ja du förstår. Tur vi valde vitt då iallafall så att det inte är helt ute i tiden :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 8. Wow, vilket fint kök! :) Kram

  SvaraRadera