torsdag 14 februari 2013

GUESS WHAT ?


Jag tror inte att någon som följt min blogg en längre tid (kanske t o m en kortare tid) kan missta sig på vilken som är min favorit färg. Men om ni trots allt inte sett det ännu så ger jag er idag ett potpurri av färgen. Kan ni gissa ... ? *ler*

Som jag skrev förra gången när det var färg tema, jag gillar vitt. Vitt, vitt, vitt - för att det ger mig ett lugn. En bas. Men frågar någon mig vilken som är min favorit-färg så svarar jag klart: ROSA.
Lite motvilligt, ja. Men varför? Jo för att så många tycker att det är så flickigt barnsligt att gilla rosa. MEN JAG tycker rosa är en vacker färg, en glad färg, en färg som känns lyxig i rätt form och format. Inte alls för mycket rosa åt gången. En liten klick liksom. Kanske bara i form av en blombukett. Och tillsammans med vitt. Och med guld. Och med silver. Och med sten. Ooooh oooooh, så vacker!

Mer om färger inne på Fabriken idag. 

 

7 kommentarer:

 1. Så fint. Så fint. Kärlek till dig idag!

  SvaraRadera
 2. konstatera just idag att det är väldigt lite rosa här hemma...men tror jag ska plocka in lite ....om inte annat så i form av vackra rosa rosor som du har.

  Kram
  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ja, när du visar upp rosa sådär på ditt vis, så upptäcker jag att jag också gillar rosa :)

  SvaraRadera
 4. Så fint det blir med rosa när man ser det hos dig!!
  Kram Linda
  Ps om du vill, så finns det en tävling inne hos mig där du kan vinna valfri produkt från ett kosmetikaföretag.

  SvaraRadera
 5. Nu är det sådan där fina bilder igen....LOVE!

  Och rosa. Kan inte få nog heller. Rosa har alltid en speciell plats i mitt hjärta.

  xoxo

  SvaraRadera
 6. Ja, jag håller med, har haft rosa hemma också så det finns en del att plocka fram som piggar upp. Och det behöver inte alls vara flickigt sött, även om det inte är något fel med det, Cerise till exempel är ju en skarp och inte alls särskilt söt nyans. Jag tycker det är som turkost, som är in favorit, det piggar upp eller lugnar ner beroende på ton och humör. Trevlig helg! (Påminner lite försiktigt om mitt mail som du ville svara på, när du har tid!)

  SvaraRadera
 7. Ja, rosa var inte ett otippat val från dig. :)

  Och självklart får du visa bilder på halsbandent på bloggen.

  Ha en fin fredag och helg! Kram //Petra

  SvaraRadera