måndag 11 februari 2013

EN ROSA DAG


Mina rosa rosor slokade lite häromdagen, så jag snittade om dem och la dem i en vacker, handgjord thé-kopp (gillar dem massvis Karin!). Så kunde jag njuta ytterligare några dagar av dem på köksbordet.

Här är det mest hjärtan, silver, runda & handstämplade brickor just nu. Massvis med kärlek här på little.u . Det är med en stor glädje som jag tillverkar dessa smycken som jag vet ska överlämnas som ett tecken på någons kärlek till någon annan. Så väldigt vackert. Tycker jag! Och som sagt, en stor ära. Jag kommer att fira det här inne på bloggen nu någon av de kommande dagarna, så håll utkik.

  

3 kommentarer:

  1. Men sicka bilder. Breath taking.

    åller med dig. Leila är bättre på mat än bak. Antar att bak var mer kommersiellt... Synd, tycker jag. Asiatiska butiken i Liljeholmen är grym, men för dig som helst inte vill lämna Vasastan kan jag varmt rekommendera den på Flemminggatan. Inte så långt från din del av city ;))

    SvaraRadera
  2. Fint med rosorna.

    Och jag kan verkligen tänka mig att det känns fint också att få vara en del av så många alla hjärtans-firande på ett sätt. Att vara med och bidra till alla kärleksgåvor som kommer delas ut. <3

    SvaraRadera