tisdag 26 februari 2013

"DET MAN HAR I HJÄLMEN" .


Här i Italien så åker de flesta UTAN hjälm (hemma åker i alla fall fler, även vuxna, med hjälm). Jag tänker, varför då? Varför riskera knoppen om något skulle hända? Och undrar lite 'fult' "vad har de att förlora om de inte fattar att man måste åka med hjälm?". De flesta barnen åker i alla fall med hjälm. Men de vuxna, njae. Si så där med den saken.

Och jag, jag älskar min hjälm! Den värmer skönt, den skyddar och så slipper jag tänka på frissen (bara en sån sak liksom). Hahaha! Kan ju inte bli bättre. Hela familjen llilla.u åker i svarta hjämlar. Med stora skidglasögon. Mina är grymt fula (och illröda). Men på Alpingaraget kändes de ganska fina, men hallå! De är så sjukt röda (och fula) här i den härliga solen. Haha! Nöjdast är jag nog ändå med mina nya pjäxor; så mjuka och sköna. Galet najsa!

Nähä. Nu ska jag äta ett par novalucol (all denna goda mat och 'ett och annat glas rött' ger min mage ett rejält kok stryk) och krypa ner i sängen. Jag läser en spännande bok på kvällarna. Imorgon är en ny dag! I hjälm! Så klart!

5 kommentarer:

 1. Ser underbart ut. För oss väntar en vecka i svenska fjällen. Inte fel det heller!fin blogg du har. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder!! Snacka om att bli skidsugen!!
  Och helt klart ett klokt val att använda hjälm. Snyggt dessutom!

  kram P.

  SvaraRadera
 3. märkligt det där. på många andra orter, typ Champoluc är det ovanligt att se folk utan hjälm. Men Madonna surfar kvar på sin glassar nivå. päls, Cashmere tröja och ett skönt Milano svall på frissan är det som gäller... haha

  SvaraRadera
 4. Åh va härligt det ser ut!!!

  SvaraRadera
 5. Ja hjälm på ska det vara. Skulle inte ens tänka tanken att ge mig ut i backen utan. Förr var det mössa och skidglasögon... då var man coooool.... men nu är det hjälm... då är man coooool!!!! Jätte fina bilder!!!
  Må så gott!!! //BeA

  SvaraRadera