fredag 11 januari 2013

STONES


Den här lilla skönheten till armband ska få gå på Elle-galan ikväll. Va! Vilken lycka för det - och dess ägarinna! Have fun darling!

Armbandet heter STONES och just detta är tillverkat av runda, mörkt gröna halvädelstenar (4 mm) som heter Malakit. Stenen sägs skydda mot negativitet och är en helande & balanserande sten. Vem behöver inte det! *ler*  

Det kommer att komma en hel serie armband i little.u butiken med olika sorters halvädelstenar (snart). Vad du vill hänga i det är personligt, här ett litet hjärta i sterling silver. Jag själv har burit det en längre tid med en bricka som det står HAPPY på. Som ett litet budskap att minnas i vardagen. Och själv tänker jag bära en sisådär 4-5 stycken runt handleden i vår.

+

Nu ska jag och Nils gå till doktorn. Hans lilla mage är inte alls bra och jag tror vi behöver hjälp med en utredning av vad det kan vara. Så, jag önskar er alla en underbar fredag! 
  
 

5 kommentarer:

 1. Healing och balans - ja tack :) Hoppas det går bra för sonen. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Vill ha!!!
  Usch stackare, kanske lactos allergi eller något sådant som spökar!
  Hoppas allt blir bra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint du är så duktig! Idag har jag en liten tävling i min blogg... :-) Hoppas att det går bra hos doktorn och att ni får en fin Fredag!

  SvaraRadera
 4. Underbart armband. Jag är ju en armbandlover big time - det här vill jag ha!!!

  xx

  SvaraRadera
 5. Monica Nilsson15 januari 2013 14:02

  Armbandet (och jag) hade väldigt trevligt på ELLE Galan! Älskart! Puss!

  SvaraRadera