onsdag 9 januari 2013

SOL & BAD · JA TACK!


Nu börjar jag känna att ett par veckor i solen skulle göra susen. Jag är grå som aska, glåmig och riktigt trött på vinterkläder. När nu j.Crews nyhets brev dimper ner i emailen med bilder på blå himmel, bara ben och lätta kläder - ja då sätter suget in ordentligt.

Makens och mitt nyårslöfte : RESA MYCKET i år. Att någon i det här hushållet dessutom fyller jämt i vår kräver ju också sin resa. Och som någon klok har sagt: "Travel is the only thing you buy that makes you richer!" ... så sant! Så det är väl bara att bestämma sig. Men vart ska vi åka?

Bosse vill åka hit. Maken vill gärna åka hit eller hit. Här har vi varit, underbart. Nils kan tänka sig det här, det är ju Spanien (för de är ju bra i fotboll).
Kanske har ni förslag? På ett sådant där superställe med sol, bad, god mat och vacker omgivning att åka till? Något ställe med det där lilla extra? Hit me!

 

5 kommentarer:

 1. Åååh, jaaa! Sol och bad, tack! Nya Zeeland är ju fantastisk, det drömmer vi om att åka tillbaka till men det är ju lite långt.... Annars gillade vi Slovenien, det är annorlunda men väldigt vackert! (Har några inlägg därifrån vill jag minnas) Längs den kusten kan man ju hänga i Kroatien/Slovenien och ändå åka över till Italien och ta sig en riktig pizza på mindre än en timme. :D

  Ha en bra kväll fina du!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Samma här.. Glåmiga jag vill bli solkysst och gyllenbrun. Och så har vi bokat en semesterresa till påsk. Äntligen ska vi iväg! Men så blev det på skidresa. A ja, den svenska sommaren kanske faller sig alldeles kanon detta året.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Men du vilket najs ställe ni varit på. W-o-w dit vill jag. Oj. Nu blev det ju mer du som tipsade än fick tips. Ska fundera lite. Vi har vänner som är i Aruba just nu. Ska höra hur det har varit. KRAM!

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka paradis ni varit på. Vad ni än väljer så blir det säkert bra!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. El Nido i Filippinerna, resort Miniloc Island, ett paradis med enormt mycket roliga aktiviteter. Mycket par men vi reste med barn & det var perfekt, ändlöst vackert!

  SvaraRadera