fredag 28 december 2012

EN SOFTAR DAG


Idag har vi - jag och mina små monster - haft en sån där slappar dag. Vi har inte ens bäddat sängarna. Såsat omkring i pj's till lunch och mest bara njutit av att bara vara hemma igen (även om det känns väldigt tomt efter momo & mofa).

+

Denna njutning tog dock snabbt slut då vi bestämde oss för att åka ner till stan för att byta en julklapp som Nils fått (vad tänkte denna mamma med? arslet?). Att denna julklapp dessutom skulle lämnas tillbaka på den stora leksaksaffären mitt i stan gjorde inte saken bättre. Och att det sedan visade sig att lyckan blev kortare än kortast, över det Wii-spel vi lyckats knipa (troligen det sista på hyllan - kanske i hela världen), då det kommit en ny wii-konsol och vars spel inte fungerade på vår (gamla häck?). Och att just detta spel sedan var slut i varenda affär som mamman släpade runt barnen på för att göra hennes äldsta son aningen lyckligare gjorde heller inte saken bättre. Herre gud!

Men nu är lyckan total här hemma. Mamman förbereder sig för att åka och träffa två av de finaste vänner man kan tänka sig (kanske lite extra kul med tanke på all skit & sorg som hänt under hösten). Och de två små monstren älskar sin pappa "en dimension mer" då han kom hem med det där spelet (som mamman svettades över bland alla en miljard & tusen människor på stan). Hahaha ... så - slutet gott, allting gott!

och god fortsättning till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar