onsdag 12 december 2012

BÄSTA 'UNGEN' 7 ÅR


Igår fyllde min Nils 7 år. Min första lilla kille. Som alltid, alltid kommer vara lite speciell. Ja inte mer speciell än sin bror i form av kärlek, men som första barnet. Jag tror att ni som har flera barn förstår vad jag menar. Och jag kan inte för mitt liv förstå hur denna lilla plutt redan är 7 år. SJU ÅR liksom. Han är stor nu. Och jag lyssnar på Magnus Ugglas låt (med Miss Li, så klart) och tänker att: "suck, ja!".

Nils är en väldigt smart och kvick kille. Han är duktig. Ni vet, lite för duktig ... precis som sin mamma. Och jag tänker att "nä, var inte så lik mig". Och så är jag grymt imponerad över hans språkkunskaper (redan), hans musikalitet och hans bolltalang (dessa egenskaper kommer INTE från mig). Jag imponeras av hans stora kärlek till andra människor, hans tillit. Så stor. Ett hjärta så vackert. Det är min Nils ... 

Nils - min fina Nils: 
YOU ARE MY SUN
YOU ARE MY MOON
AND ALL MY STARS.
 

Och så klart fick 'ungen' en elgitarr med förstärkare och allt. Något som han pratat om länge, länge. Och nu jammas det här hemma (om man nu vill kalla 'oljudet' så) kan ni tro. Vojne, vojne. Men gitarren hööni, så cool, va!?  Ni hittar gitarren här, så klart!


7 kommentarer:

 1. Vilken häftig! :-) Min förste fyller sex i början av nästa år och jag känner igen mig i din fina ord.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin présent, kan tänka mig att nån är glad! Och vilken fin beskrivning av honom :-)

  SvaraRadera
 3. en elgitarr!!!
  oh my god vilken present!
  lyllos nils ;)

  SvaraRadera
 4. Åh, grattis! Vilken fin present!

  SvaraRadera
 5. Vilken lycka för Nils (och er), härligt! :-)

  Om tjugo år vet du hur jag känner mig. Men det är som det ska vara.
  Lycka och kärlek.
  De växer upp. Men de är fortfarande ens barn. Okejrå. Bebisar. ;-)

  SvaraRadera
 6. ha ha ja leksaker med ljud....att man aldrig lär sig:-) vilken fin kärleksförklaring! Min yngsta har också fyllt 7 år och undrar också var tiden tog vägen (äldsta tjejn blir 18 i sommar, herregud hon var ju nyss nyfödd!!) det gäller att njuta!

  kram till er och din fina kille!!!

  kram

  SvaraRadera