onsdag 21 november 2012

VINNAREN ÄR ...

+

Aldrig (aldrig) hade jag kunnat ana, när jag la upp utlottningen på bloggen, att ni alla skulle skriva så fantastiska anledningar till varför ni skulle vilja säga "jag hjärtar" till någon annan. En del av er har till och med valt att ge bort båda. Och någon av er ville ge det till sin pappa - även om hon inte trodde att han skulle bära det (gulligt). Jag skulle vilja (verkligen) ge er alla 2 armband så att ni kunde säga "jag hjärtar" till de ni önskar.

Hur vi lottade? Vi la upp alla i ett excelark, la till de lotter som var och en skulle ha. På så vis fick varje lott ett nummer. Och så har vi klippt små, små vita lappar med dessa nummer på - knycklat ihop dem  - lagt dem i en skål och så har två små händer fått ta en lott var. Sedan fick de blåsa dem över kanten på bordet och den som först trillade ner vann. Jag fotade allt, men tjena; i det här mörkret blev inte en enda bild schysst. Suck! Men kul hade vi. 

Lappen som blåste ner? Julias Vita Drömmar (16 november 2012 19:19)
Grattis! Emaila mig på ulrika.burell@telia.com så ska jag tillverka dina två JAG HJÄRTAR efter dina önskemål.

+

OCH till alla er andra, som ett tack för alla vackra ord (har läst dem alla flera gånger) - och för att jag vill säga JAG HJÄRTAR ... er - så bjuder jag på leveransavgiften på samtliga smycken t o m den 31 november (glöm inte ange koden: "jag hjärtar" när du gör din beställning). Här hittar du mer info om armbandet JAG HJÄRTAR, om du önskar beställa ett eget.

Välkomna till little.u !3 kommentarer:

 1. Jag är så otroligt glad, tack snälla snälla för en fin tävling! Elle kommer att bli så glad också. Tänk att jag vann. Kram!

  SvaraRadera
 2. Stor grattis till Julia! Vilken kul tävling, vi tackar för att du är så duktig på att komma på så fina smycken. Du vet precis vad vi vill ha!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja, vilken uppslutning! Missade att var med, hoppas det går fler tåg. Tycker mycket om dina armband :) Grattis till Julias vita drömmar.

  SvaraRadera