torsdag 8 november 2012

SOV GOTT!


Sovrum.
Ett viktigt rum. Ett rum som ska ge vila & ro. Jo, så ska det vara. Men tjena hej. Som småbarnsförälder (som vi fortfarande är) är det där lite svårt. Vila & ro biten. Det är nästan först nu som vi får något slags lugn där inne. Barnen sover i sina sängar - i sitt rum. Men nästan varje natt tassar två små söta barnfötter över parketten och någon kommer krypandes upp. In under ens täcke, med kalla (men söta) fötter.

Vårt sovrum har ett stort, stort & djupt fönster. Med en djup marmorskiva, mässingshandtag och snickerier runt om. Så vackert. Och ljust. Väggarna är målade med en färg kallad 'air' - den är liksom lite grå med en gnutta blått (kanske?). En gudomligt mjuk säng från Carpe Diem. Ljust rosa lakan i linne från HM. En tavellist fylld med tavlor med minnen (barnens doptavlor, mina tavlor av konstnärer där jag är ifrån & lotta agatons 'home sweet home'-skylt, bilder på barnen) - alla i brokiga ramar. Blommiga kuddar. Snäckor i glasburkar från världens alla hörn. Och så min lilla ateljé - i ena delen av rummet ...

Jag gillar vårt sovrum (det har ett lugn). Speciellt de dagarna som 'min del' inte är ett bombnedslag. Ni ska få se den delen en annan dag. Men inte idag. Bombnedslag, som sagt ... Och så var det ju sovrum vi pratade om idag. Inte ateljé!

Att kika in hos Fabriken idag är en god idé då den kommer vara full av 'lugn & ro'.   

12 kommentarer:

 1. Fint sovrum. Mysigt med snäckskalen!

  Ha en bra dag

  / Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja det ska vara rofyllt och mysigt och det är det verkligen :-)

  SvaraRadera
 3. Det ser mysigt ut, mjuka fina färger!

  SvaraRadera
 4. Åh så fint! Mitt sovrum är allt annat är rofyllt.. behöver verkligen en makeover!

  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 5. där hade jag absolut sovit gott!:) Försöker få ordning i vårt sovrum där hemma,tänker mig en sval känsla med lite touch av .. lyx kanske..

  SvaraRadera
 6. Mysigt när de där så barnfötterna kommer tassande...:-) hoppas min yngsta vill komma länge till, kommer atts akna det! Förstår att du trivs i er fina sovrum

  SvaraRadera
 7. Visst blir man lycklig av att sova i rosa. Älskar också de där lakanen. Vill köpa de blågrå.
  Fina bilder U.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Den lilla blommiga kudden, åh!
  Sov gott i ditt fina rum :)

  SvaraRadera
 9. Mmm....så ljuvligt fint! jag skulle aldrig gå upp tror jag om jag sov där ;)

  xx

  SvaraRadera
 10. ha ha du är för härlig! Visa oss bombnedslaget :)

  SvaraRadera
 11. Jo tack, jag vaknade av ett par fötter på huvudet inatt ; ) Och sen blir dom tonåringar och då får man inte heller sova haha ; )

  Kram!

  SvaraRadera