tisdag 20 november 2012

KIDS KLÄDERBarnkläder är ju väldans kul. Kanske lite för kul (hmmmm ...). Barnens skåp och garderober är proppfulla. Och egentligen (!) behöver de inte en endaste sak i klädväg på bra länge. Eller ja, Nils behöver pjs, så det kommer jag att köpa på GAP nu när jag åker till London.

Men så tipsade little.sis mig om Zara's Kids Studio i helgen. Maj gad så mycket fina kläder! Både till tjej & kille. Några utav dem är ju aningen för 'oanvändbara' (ytterplaggen främst). Ja, för jag är av den åsikten att barn ska vara barn och att kläderna ska fungera i ur & skur utan att barnen själva ska behöva tänka på det. Sedan är många i konstgjorda material, och det gillar jag inte heller. Vill ha naturmaterial som andas och känns bra mot huden.
MEN det är väldigt inspirerande och väldigt coola kläder på barnen på bilderna ovan, eller hur?

+

Själv har jag köpt mig en fin julklapp idag. Eller Maken kanske ska få den, så schyssss ... *ler*
 Dags att hämta barnen och sedan blir det raka vägen till frissan med dem. Och så ska vi tillverka lotter, för att dra vinnaren i den här utlottningen. Den tar slut vid midnatt idag. Späääännande ! 

3 kommentarer:

 1. Åh vad mycket fint! Maj gad var ordet :)

  ...och vet du, jag har oxå klickat hem en print från Artelleriet idag. Vilken storlek tog du? Jag (eh, vi) tog den stora.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Haha, jag har den redan, fast jag får ringa er för 2013 års tips. Min är ju lite passé.... Jag har tips för "prisvärd" inramning, påminn mig på torsdag.

  Barnkläder ja... ujujuuj, hur mycket är okej att shoppa? Väldigt fint. Alltihopa.

  Jag sitter uppe och väntar, och håller tummarna då-rå.

  SvaraRadera
 3. Testa PJs från The White Company - helt klart bäst! Lite pricy, men fantastisk kvalitet. Hoppas vi hinner ses när du är i stan, Kram Sigrid

  SvaraRadera