tisdag 25 september 2012

THINK PINK | HJÄLP TILL

Som ni vet är oktober månad en ROSA månad. När det kommer till sjukdomar som cancer blir jag som en struts, vill bara sticka ner huvudet i marken och låtsas som att det inte finns. Men jag inser ju att det går inte - för det finns och det går inte att ignorera. Så klart! Så istället kan jag agera, tänker jag.

Jag gillar rosa - färgen rosa. Och jag gillar halvädelstenar - som, om man vill tro på det, har vackra egenskaper. Så varför inte slå två flugor i en smäll och göra något bra utav det.

+

Jag satte mig med mina små, små runda rosa rosenkvartspärlor, trädde dem på en ljuvligt rosa pärlsilkestråd och tillsammans med ett typiskt little.u hjärta (6 mm)blev det ett armband - the Pink Bracelet. Och vet ni det att rosenkvarts sägs ha egenskapen att den hjälper oss att ge kärlek till oss själva, öppnar upp våra hjärtan. Lär oss att bli mer förlåtande. Och befrämjar harmoni & balans. Det behöver vi alla.
·
Det andra armbandet - the Pink Star Bracelet - har jag länge burit själv. Det är en stjärna i silver (925) som är enkelt knuten på en dubbel rosa pärlsilkestråd. Det knäpps med ett riktigt lås i silver (925). Det ser nästan ut som att stjärnan svävar där ovanpå din handled. Get ready to rise & shine.

+

Två armband. Fina var för sig, eller tillsammans. Det ena som kan hjälpa till att älska dig själv lite mer, förlåta och det andra så tråd-tunt och enkelt. Båda rosa. Och båda för att hjälpa till tänkte jag. Kanske kan vi tillsammans hjälpas åt?! Du köper ett av mina rosa armband - och jag skänker 10 sek per sålt armband till cancerfonden. Låter inte det som en bra idé? Jag menar, på köpet så får du ett, eller flera, vackra armband - handgjorda little.u armband - runt din handled. Och tillsammans hjälper vi till.

+

The Pink Bracelet 
runda pärlor av rosenkvarts (4 mm ø)
hjärta av silver (6 mm) silver (925)
springring (lås) silver (925)
250 sek


The Pink Star Bracelet
stjärna (ca 10 mm) silver (925)
pärlsilke
springring (lås) silver (925)
200 sek


+

Skulle du vilja beställa ett/flera armband så emailar ni mig på ulrika.burell@telia.com
Eftersom varje armband tillverkas efter beställning så ber jag dig skicka med önskad längd på armbandet. Det kan därför vara bra att mäta sin handled och/eller ett armband som man trivs med. Armbanden kommer med ett springringlås, men skulle man heller vilja ha ett karbinlås så kostar det 25 sek extra. 

NU HJÄLPS VI ÅT! 
THINK PINK!

7 kommentarer:

 1. Jag älskar Rosenkvarts, väldigt fina!

  SvaraRadera
 2. Tack för din hälsning hos mig, lilla u! Jag blev såå glad. Nu har jag landat här hos dig och blev helt betagen i dina fina smycken.. Helt underbara! Ditt vackra armband The Pink Bracelet med rosenkvarts vill jag ha.. behöver jag ha.. måste jag ha! :) Jag älskar det! Skickar dig ett mail med mina uppgifter.
  Kram!
  Madeleine

  SvaraRadera
 3. Meeeen vilken bra produktlansering! Heja dig duktiga tjej! Pink Star faller jag för, återkommer! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ps. Vad är ett kabinlås? Springringlås? :OP

   Radera
 4. Schysst! Väldigt fint. Faller så klart för stjärnan. Och rosa. OCH tanken att skänka. Gud så bra.

  Jepp, bildkollage görs i PS.

  Och nope, jag hade faktiskt en bild på mig i inlägget, en riktigt fin med min sötnos till son, men jag tog bort den. Känner mig så fånig när jag lägger upp bilder på mig själv. Det sitter en konstig filur på min axel och säger; "men lägg av nu, ingen vill se detta". Knäppt, jag vet.

  Jag däremot vill se din nya kappa!!
  Kram på dig.

  SvaraRadera