torsdag 27 september 2012

TÄNT VARÉ HÄR
Här hemma är 'vi' inte energisnåla. *harkel* Jag älskar små-belysning. Så heter det väl så klart inte. Men ni vet de där små mysiga lamporna som ger svaga sken, utspridda här och var. Och som gör det hemtrevligt. Tycker ju jag. Maken han är inte riktigt lika samma som jag, om vi säger så. Där är det taklamporna på max som gäller och om jag någonsin påpekar det (oftast släcker jag dem bara utan att göra något väsen av mig) så får jag till svar: "Men jag vill ju se något!".

De lampor som jag gillar allra mest här hemma är de i barnens rum. Våra svamplampor i olika storlekar. Våra kaninlampor, också de i olika storlekar. Och så jordgloben som Nilsen önskade sig i födelsedagspresent då han fyllde 6 - och som vi ofta tittar på för att se var i världen pappa är.

Allra sötast är våra små, små kanin-vänner, som barnen har med sig då de går och lägger sig. Att somna tillsammans med ...

Vill ni få inspiration på BELYSNING tycker jag att ni ska kika in på Fabriken idag. Massvis med fint.


8 kommentarer:

 1. Åh, mitt favoritinlägg så far. Jag vill verkligen ha den där kaninen. Både den lilla och stora. Så himla fin. Och hela svampskogen har du också. Din killar måste ha världens finaste rum. Alla kategorier.

  SvaraRadera
 2. Ljuvligt fina. Vi har den lilla kaninen.

  SvaraRadera
 3. Den där svampsamlingen, den slår vilken kanterellkorg som helst! Killarna måste ha ett fantastiskt rum! OM det nu är i deras rum som de lyser upp :))

  SvaraRadera
 4. Mmm...mys, jättefint, blir varm och glad!

  xx

  SvaraRadera
 5. Tack allihopa. Vad kul att ni gillar mina kids rum!

  Jooo, Annixen, de finns faktiskt i mina kids rum. Hahaha! Även om du förstått rätt, mamman kaaaanske gillar dem mer än barnen. Hihi!

  Anna & Torslanda - Kaninen, den är 'absolutely the greatest lamp ever'!!! Så slå till. Din lilla E kommer ju älska den. Nu är jag sugen på guldkaninen också. Mmmm ... Och de små kostar liksom 100 spänn, vilken underbar present att ge bort när man ska någonstans. Ska faktiskt klicka hem några till bara för det. Hahaha ...

  Lotta - vad kul att du blir glad & varm. Det ska man vara!

  SvaraRadera
 6. Underbar blandning av gammalt och nytt, högt och lågt. Gillar den sköna blandningen!

  SvaraRadera