torsdag 23 augusti 2012

REALITY CHECK
Reality check
Precis. Ni ser ju. STÖK. STÖK. STÖK. 
Maj gad! 

Men man hinner inte allt. Och just nu blir hemmet lite lidande. Det ser ut som ett bombnedslag. Värre än annars. Och inte trivs jag med detta stök heller. Inte alls. Så idag efter barn-hämtning ska vi städa. Just det VI. De ska få vara med och hjälpa till. Jag inser mer & mer hur viktigt det är att inte 'curla' för sina barn. Kanske att man i stunden känner att man gör dem en tjänst, men i det långa loppet så tror jag att jag gör dem en tjänst genom att inte låta dem "få allt". Sedan kan man ju välja sina fighter - så klart.

Så dagens mission. Städa hemmet. Och göra fint. Så det känns som 'hemma' igen. Tills dess jobbar jag på, efter en peppande morgon-kaffe. Jag sitter och testar mina nya stjärnor. Knyter macramé. Ett armband är på gång (@llillau). Och luktar på min lavendel. Min favorit-blomma. Och filar på utlottningen. Kan man ansöka om fler timmar på dygnet? En sisådär 3-4 timmar mer?

6 kommentarer:

 1. Röstar för fler timmar:-) galet mycket när allt drar igång......pressade dock också in en liten finkaffe på salinos imorse med kompis, gjorde mig glad och lite extra energi:-)

  Stök hemma gör mig också stressad men det är lätt att det blir tyvärr, tror dock att ditt kök skulle klassa som "precis som de flestas" :-)

  kram

  Ps. Högmarsö var ett otroligt coolt ställe, vi kommer att återvändaDs

  SvaraRadera
 2. Som jag gillar ditt reality check! Ärligt, härligt och ändå väldigt snyggt. Heja!

  SvaraRadera
 3. Haha jo detta känner man igen! Men snyggt kök har du! Kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Stjärnan låter lovande. Heja! Jag gillar stjärnor så mycket, har länge tänka att gadda mig med en, men nu har jag insett att flera andra har stjärnor på kroppen och då känns det inte lika kul. Men som armband däremot!

  SV: Kolla Instgramtips här; http://www.ohlovely.se/2012/07/21/tips-inspiration-vad-du-kan-gora-med-instagrambilder-mer-an-att-ha-dem-i-din-iphone/

  Här var det värsta kaoset när min man, pedanten, kom hem. Nu glänser det. :) Fast jag vill ändå ha fler timmar.

  SvaraRadera
 5. Men det ser väldigt fint ut ert kök, ändå :-) Själv lever jag i något slags flyttkaos/byggarbetsplats just nu, men det blir nog fint när allt är klart! Hoppas att städningen gick bra. Jag älskade förresten att storstäda hela huset när jag var liten, mamma tyckte att jag städade för mycket höhö... hoppas att mina barn får de generna kanske ;-) Kram!

  SvaraRadera
 6. Kan inte påstå att det ser jättestökigt ut..
  Härlig blogg!

  Trevlig helg,
  Catta

  SvaraRadera