fredag 24 augusti 2012

LJUVLIGA LAKANBarnens rum börjar ta form. Älskar de nya sängarna som vi beställde och fick innan sommaren. De är verkligen fina. Killarna gillar dem också. Igår bäddade vi med de nya lakanen från HM. Och de är verkligen super-mjuka. Och super-fina. (även om jag är superdupersugen på By Nords rådjur). Jag har snabbt som sjutton även beställt ett kanin-lakan till. Jag beställde bara ett, till Bosse - men Nils ville också ha ett. Så bra! Måste ju ha samma lakan i båda sängarna - liksom ... *ler*

Fredag idag. Underbart! Jag började dagen med en klippning. Tack snälla Annixen för tipset om Aveda (här i Stockholm). Hon är ju i världsklass. Och deras produkter likaså. Men mer om det en annan dag. För jag har ett dunder-tips till er med lite tunt & fesigt hår - som jag. Nu busar liten Bosse och jag här hemma. Så klart var det planeringsdag på förskolan just idag när jag hade bokat in en klipptid. Och har mega mycket på jobbet. Men det löste sig. Men tiden, tiden, tiden. Ja just ja. Den går snabbt.

I kväll ska jag njuta av en kväll med mina fina fröken London som är hemma. Middag med en hel drös vänner. Snick-snacka. Dricka ett glas bubbel. Kramas. Och så ska nog skinnjackan ut och luftas tillsammans med gröna klackar. Japp!

Önskar er alla en superdupermeganajs fredag! 
Njuter ni, va?

8 kommentarer:

 1. Såå fina! Kaninen är ju ursöt!
  Härligt med helg och att få lufta skinnjacka!
  Kan ju inte bli fel..
  Kram bästa U
  J

  SvaraRadera
 2. Drömrum. Å, så läckert. Vill ha!

  Ha en ljuvlig helg!

  xoxo

  SvaraRadera
 3. Underbara lakan:-) ååå älskar fredagar!! ah det superkul och klart att coola jackan ska luftas!

  SvaraRadera
 4. Åh, kaninerna är ju så söta, så jag tror vi ska härma! Jag är allergisk mot alla färglada (och oftast mörka färger) påslakan som finns till barn annars. Är det verkligen H&M, Ulrika? Favvo-affären *blink* Du borde ju ha den här http://www.hm.com/se/product/00086?article=00086-A - givetvis!

  Trevlig helg!
  Leo och kaninkramar från Fröken Danmark

  SvaraRadera
 5. Sonen har vargen, men den är inte ilagd ännu. Så fint rummet blir!

  SvaraRadera
 6. Och ljuvliga ljuvliga sängar! Blir görfint ju!

  SvaraRadera
 7. Bromans: kram bästa J.

  Lotta: gölliga du!

  Amelie: visst - fredag, mmmm ...

  Fr Denmak: ooooh yes. Favvobutiken. mycket riktigt. men de verkar slut i webbutiken, tyvärr. i alla fall med hunden/vargen. kaninen finns.

  W: tack. lova att sonen kommer sova mjukt och skönt. glöm inte tvätta dem en gång, innan är de lite plastiga liksom.

  Lina: visst är sängarna fina!

  TREVLIG HELG! u.

  SvaraRadera