söndag 15 juli 2012

SOMMARKLÄDER






Det här med kläder på sommaren. När vi bor ute på ön går jag in i något slags mönster - det sk "klä-sig-fult-mönstret"! Jamen det är något som sitter fast sedan jag var liten. När vi åkte till min farmor & farfars stuga gick vi alla omkring i de mindre snygga kläderna. Vet inte varför faktiskt, men så var det. Och detta följer med nu när vi har egen stuga. Ni vet när man rensar garderoben hemma så istället för att lämna in kläderna till hjälporganisationer åker de med ut till stugan. "För där kan jag lulla omkring i dem!". Men så förra sommaren kände jag att herre gud vad trist att aldrig känna sig fin på sommaren. Så jag tog rensade ut alla de där fula rackarna och behöll de bättre, tog med lite skärgårdskläder och nu känns det bättre. Även om jag fortfarande gillar att lulla omkring och vara bekväm där ute. Men det är inte längre disaster. Hahaha ...

Nu mera gäller: randigt, stickade tröjor, slitna HD shorts, gråa tischor, leo-byxor, Triwaklocka, Raybans (i olika modeller), bikinis, gympapjucks, sandaler, träskor, färgglada stuprörs-jeans, byxdress, schalar, Tretorn gummistövlar, jeansskjortor , oxfordskjortor och så klart mina varje-dag-smycken från little.u ... Det är som sagt inte highfashion men helt ok. I alla fall.



6 kommentarer:

  1. Jag har helt plötsligt fått en massa marint i min garderob - och randigt! Love it. Hittade en blå randig klänning igår, den kan bli sommarens favvis tror jag ;) Gillar att känna mig "relaxed fin".

    Ni ser somriga och sköna ut!

    SvaraRadera
  2. At this time I am ready to do my breakfast, once having my breakfast coming over again
    to read additional news.

    My web site; flashlights you shake

    SvaraRadera
  3. It's nearly impossible to find educated people on this subject, however, you seem like you know what you're talking about!
    Thanks

    Here is my blog - jack lalane power juicer

    SvaraRadera
  4. Hi colleagues, how is everything, and what you would like to say concerning this paragraph, in
    my view its truly remarkable designed for me.


    My blog post ... Flashlights You Shake

    SvaraRadera
  5. Excellent pieces. Keep writing such kind of info on your page.

    Im really impressed by your blog.
    Hi there, You've done a great job. I will definitely digg it and for my part recommend to my friends. I am sure they'll be benefited
    from this web site.

    My homepage - jack lalanne power juicer pro

    SvaraRadera
  6. Very soon this site will be famous among
    all blogging and site-building viewers, due to it's nice posts

    Here is my webpage - faraday flashlights

    SvaraRadera