tisdag 10 juli 2012

'HÄSTRUNDAN'
Så gott som varje dag så tar vi en promenad här ute på ön. Vi har ju turen att bo granne med ett otroligt vackert naturreservat där 'rundan' är ca 3 km lång. Precis lagom för barnen. Och för mig! Och alltid hittar vi något spännande att titta på eller att plocka (blåbär, kantareller, smultron, hallon, blommor, kottar). Ibland utökar vi promenaden med 'hästrundan'. Genom skog, utmed hav och runt hästhagen med "snopphästarna" (kidsen och Maken som döpt dem till det, riktigt roligt. hmmm) den också. Då blir det 3 km till. Detta kan man toppa de soliga dagarna med att ta sig ett dopp vid bryggan i slutet av promenaden. Och man blir så där härligt uppfriskad. Och kan äta ännu lite till kaka.

Jag ska minsann ta den nu. Hela reservatet plus hästrundan. Sedan ska jag äta hemlagad pizza och dricka ett glas rött. Och packa. Och jobba lite. För imorgon bär det av mot Sandhamn för att träffa den här härliga familjen. Tjiiihooo!

8 kommentarer:

 1. HÄRLIGT!
  Njut, och ha det så kul på Sandhamn!
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Underbart! Den svenska sommaren ar saknad har i tokheta USA :) Alltid saknar man nagot ;)

  SvaraRadera
 3. Whihooo snart ses vi! Hallongrottor!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Sköna sommar!!!

  Ha det så härligt på S-hamn och hälsa Lotta med stor kram från mig. Åt lite hallongrottor åt mig ;)

  KRAM!!!!!

  SvaraRadera
 5. Ja naturreservatet är underbart , så otroligt vackert blir glad varje gång jag springer där! Ska baka din kaka imorgon kram!

  SvaraRadera
 6. Fina sommarbilder du tagit, ser härligt ut och njut av hallongrottorna ; )
  Malin

  SvaraRadera