lördag 28 juli 2012

BRYGGAN


Idag är en sådan där dag. En riktig sommardag. En ljuvligt solig dag. En varmare dag. En dag att tillbringa tillsammans med sin familj. Njuta av att man lever idag. Att man har det så där väldigt gott.

±

Jag förstår om ni tycker att jag tjatar om det, att det kanske upplevs som ett "förskönat happy life". Men just nu under sommaren, då vi kan njuta av vår skärgårds ö hela sommaren - så som jag tycker att den är som bäst, så mår vi alla väldigt bra. Och det slår mig flera, flera, flera gånger per dag hur viktigt det är att leva i nuet. Att uppskatta det vi har. Och njuta av det. Så mycket det bara går. Igår när jag sprang lyssnade jag på Lena Ph's tolkning av E-type's Live tomorrow. Och det slog mig att det är så sant. Jag lever säkert imorgon - MEN jag vet att jag lever idag!


Sedan att mina barn håller på att slå ihjäl varandra flera gånger om dagen, att det ibland är totalt kaos hemma hos oss och att det är stökigt & ostädat - det antar jag att ni förstår liksom. Blandat med alla mina "åh, vad vi har det bra!" ...


Nu ska jag ner till vår brygga. Njuta av sol & ett dopp.
Njut av dagen. 
Den som vi lever idag! 

6 kommentarer:

 1. Underbara du!

  Finns inget bättre än det du beskriver. Och ja, lite stök och tjafs ingår i mixen.

  Carpe Diem - då är lyckan ofta så lätt att hålla i handen och känna i hjärtat.

  SvaraRadera
 2. Du, jag förstår precis. Njut av stunden för den finns där. Skärgårn har aldrig sett finare ut än på dina bilder. O det där med barnbråk, det kan vi. Men oj vad skönt det är att man fort glömmer de stunderna mär man tänker tillbaka på sommaren som hittills varit.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Håller helt med dug, man ska njuta av dagen och stunden! Och framförallt måste man njuta när man har ynnesten att vara på ett sånt underbart ställe som skärgården. Jag blir hänförd varje dag hur vackert det är här, älskar det! Sen är det som du skriver lite kraschar tillbaka till verkligheten :) barnen är som de är oavsett var de är ha ha

  SvaraRadera
 4. Amen! :)
  Njut på, det är det livet handlar om.

  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Hej U!
  Åh, så fina bilde.r Sommar!
  Du, du har rätt alltså. Varför tänka på sånt som man inte kan påverka. Jag gör det mycket. Tänker och grubblar och irriterar mig på att det är så, men det är bara att acceptera och försöka vara mindre självisk själv.
  Tack för dina ord.
  Take care//Jennifer

  SvaraRadera
 6. Underbart att ni njuter och har det bra! Fortsätt så, i real life med tjafs och stök, och här på bloggen. För det är så fint att få ta del av. Kram!

  SvaraRadera