söndag 10 juni 2012

PARTAJ:ARE


Vilken lördag det blev
Vi gick på 2 barnkalas. Ett för Bosse (pirat-tema) och ett för Nils (disco-tema). Barnen var lyckliga & hade jätte kul. Mamman som följde med liten bror fick ett glas rosé och snittar i den vuxna hörnan. Sämre  kan man ju ha det på ett sjövilt kalas. Sedan var det bara att skynda på hem. Svida om. Och så bar det av på 50-års kalas. Vår fina granne i stugan som ordnat partaj för alla sina vänner. Och oh ! Hon är en person med ett väldigt vackert inre.   

Jag hade liksom glömt bort det där med kläderna lite granna. Vad sjutton skulle jag ha på mig! Så när taxin beställdes stod jag fortfarande i bh & trosor. Proppade håret fullt med torr-schampoo-boost (! best ever) Och snabbt som sjutton åkte spets-toppen på (Zara) tillsammans med mörkaste stuprören (7 for all man kind). Ovanpå kimono-kavajen (HM) och i handen en mörkt grön kuvertväska med matchande skor (second hand London) på fötterna. Och så klart lite little.u-bling på arm & runt hals (bl a WINGS OF LOVE). Bosse hade bett om nagellack tidigare på dagen så som tur var hade jag korall-rött lack på mina naglar. 5 minuter senare svassade jag ut i mina lagom höga klackar och kände mig fin. Som en partaj:are!

Idag har jag hunnit med att köpa ny cykel. Hurra! Men mer om det senare. Nu ska jag hinna jobba lite innan Maken & kidsen återvänder från basketplanen. Och sedan så blir det hemma-gjorda hamburgare, barnmys, fotboll och en långpromenad med fina vännen. Allt innan vardagen drar igång igen.

6 kommentarer:

 1. Men vad snygg du var! Och vilken lördag! Älskar älskar älskar dina armband! Och schyssta pjux liksom.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggtt!! Klart ditt eget bling skulle på:-) pricken över i:et

  SvaraRadera
 3. Men så snyggt - partajjare var ordet!!

  ..och halsbandet, to die for ;)

  SvaraRadera
 4. Snygging!
  Spetstoppen ser fantastisk ut! Wings passar ju till allt, bra köp blir det:-)
  Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Fina armband! Är det något nytt som kommer finnas till försäljning snart? Känner inte riktigt igen dem! Fina är det i alla fall! Du med! //Åsa

  SvaraRadera
 6. Bästa sättet att bli fest-fin på! Och jag vet vad jag pratar om. :)

  SvaraRadera