måndag 18 juni 2012

ORDNING. JUST JA.Att sortera och få ordning. Ja just ja! Det är en sådan där underbar känsla - när man väl gjort det. Oc vad lätt det blir att arbeta sedan. Jag har gjort hälften. Allt mitt silver. Och alla mina Swarovski kristaller. Fint ordnade efter färg & form. Och det blir så fint. Så välorganiserat. Så lätt att hitta. Resten ligger fortfarande kvar i sina inköpspåsar. Vilket är bra, för då håller de sig fina. Men kanske inte riktigt lika välorganiserat. Och inte alltid lika lätt att hitta. Men en dag så ... Då sker under!


Idag hämtade jag barnen. For ner på Panduro. Köpte pyssel i massor. Och så in på Naturkompaniet. Köpte en sån däringa grej som ska skydda mobilen från att 'plumsa' ner i havet eller in i en klippa i sommar. Jag känner att den kommer vara 'avgörande' för min sommar. Ja, för jag känner ju mig själv. Nördigt! Javisst. Som in i tusan. Haha! Kvällen har sedan avslutats med en spontanare på vår italienska favorit - Döden i grytan. I sällskap med Familjen fd Grannar. Som vi saknar dem här i huset! Massvis.

Nu ska jag paketera. Äta godis. Snacka med Maken om sommarens resa. (Och om höstens). Beställa en ny tvättmaskin till stugan. Och så ska jag kanske hinna med att lägga fötterna i högläge och slumra till en sekund eller två innan jag förflyttar mig till sängen. Fullt ös imorgon. Igen!

3 kommentarer:

 1. Lägga fötterna i högläge, aahahaha! Vi kan verkligen starta en tant-klubb. Nä nu måste jag sluta, jag ska lägga upp håret på spolar. ;)

  So long!

  SvaraRadera
 2. Så fint borde jag också organisera småsaker! bra tips med askarna!

  SvaraRadera
 3. Ja det är så skönt efteråt när man organiserat! Låter som en busy dag men också kul! Kram

  SvaraRadera